Τώρα που είναι καλοκαίρι, αλλά και όταν δεν είναι καλοκαίρι, κάποιοι που έχουν τσακωθεί με το σαπούνι, αλλά και κάποιοι που δεν έχουν τσακωθεί με το σαπούνι όμως έχουν ορμονικό ή τιστοδιάλο πρόβλημα, βρωμάνε ιδρωτίλες. Δεν υπάρχει λόγος να σας απαριθμήσω τις ιδρωτίλες, ούτε χώρος, είναι απίστευτη η ποικιλία τους και οι αποχρώσεις τους.

Το πρώτο πράγμα που, με το που θα οσμιστεί την ιδρωτίλα του διπλανού του, σκέφτεται κάποιος που γαλουχήθηκε με τις διαφημίσεις της παλιάς ελληνικής τηλεόρασης, είναι η ατάκα «κάποιος πρέπει να του / της μιλήσει για το Ρεξόνα». Δηλαδή να του / της πει με τρόπο ότι βρωμοκοπάει κι ότι καλό θα ήταν να πα να ψωνίσει κανα αποσμητικό μπας και κάνει έστω κι ένα γαλλικό ντους. Ρεξόνα λοιπόν = αποσμητικό. Εξάλλου υπάρχει ακόμα στα ράφια των κάθε είδους Χόντων.

Εις μνήμην μιας πεθαμένης φιλίας, να αναφέρω ότι ο εν λόγω φίλος χρησιμοποιούσε μια παραλλαγή της έκφρασης και έλεγε: «Κάποιος πρέπει να σου μιλήσει για το Κομπλεξόνα», προσπαθώντας να πει διακριτικά στον συνομιλητή του ότι είναι μια κομπλεξάρα ολκής.

- ΠΩ ρε πούστη γαμημένε!
- Τι 'ναι πάλι;
- Καλά δεν καταλαβαίνεις τίποτα; Μποχάει εδώ μέσα!
- Ε και τι να κάνουμε, κάτσε κοντά στο παράθυρο...
- Θα μας πεθάνει αυτός ο μαλάκας, κάποιος πρέπει να του μιλήσει για το Ρεξόνα!
- Το ποιο;

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
iron

και πάλι κάνω έκκληση στον νονό γιατί βιάστηκα να το δημοσιέψω προτού τσεκάρω το όνομα...

#2
Mr. Cadmus

Υπάρχει ακόμη το Ρεξόνα;

#3
AN21

Εννοείται πως ναι! Το χρησιμοποιώ!

#4
Επισκέπτης

Τα χρυσά '80's δεν πεθαίνουν με τίποτα...

#5
iron

λοιπόν, το πουλάκι μου είπε πως νονός είναι Ο ΚΧΑΑΑΑΑΑΝ!!!!!!!!

#6
Galadriel

Αν μου επιτραπεί η μαλακοπαρέμβασις, πάει και παραπέρα αυτό, η φράση ειπώνεται [sic] σε περιπτώσεις που χρειάζεται να τονιστεί το αυτονόητο, δηλαδή πώς είναι δυνατόν να μην ξέρεις την απάντηση στο ερώτημά σου ρε φίλε, όλοι το ξέρουν εκτός από σένα, έλεορ, εντελώς άσχετο με κακοσμίες, και καλούα αυτός που τη λέει είναι ο σπουδαίος και εξηγεί στον άλλο, σε φάση
-Πώς γίνεται ρε Κώστα να σε κυνηγάνε οι γκόμενες;
-Αγόρι μου, κάποιος πρέπει να σου μιλήσει για το ρεξόνα. Έλα να σου πω.
ή -Τί κάνεις ρε Μαίρη και γίνονται τόσο αστραφτερά τα ασπρόρουχα
-Ε ρε Σούλα, κάποιος πρέπει να σου μιλήσει για το ρεξόνα. Έλα να σου πω.

Να πιω καφέ και μπορεί να μου ρθει κάτι καλύτερο από αυτές τις αποτυχίες παραδείγματα.

#7
iron

στω Μες για την προσθήκη, αλλά όπως είπαμε, βάλε άλλη μάρκα καφέ, ε;

#8
Khan

Το σχόλιο της Μες απαραίτητο. Αυτοαναφορικώς: Κάποιος πρέπει να του μιλήσει για το Σλανγκόνα όταν κάποιος πάσχει από οξεία σλανγκιπενία ή σεφερλίτιδα, ή παραβιάζει ασύστολα τους κανόνες χρήσεις.

Παρεμπίπταμπλυ, έχετε ακούσει ότι τα αντιτρανσπιράν είναι καρκινογόνα. Λένε ότι ειδικά τα αντιτρανσπιράν είναι καρκινογόνα, ενώ τα ντεοντοράν σκέτα ειναι οκ, γιατ΄τα πρώτα δεν αφήνουν τις τπξίνες να απελευθερωθούν, καθώς δεν αφήνουν να υπάρξει καν ιδρώτας.

#9
Galadriel

Αντιπερσπιράν :-P

#10
iron

χαχαααα!

#11
Khan

Ουδείς ασλανγκαρχίδιστος!

Το έχετε ακούσει κι εσείς αυτό που λέω;

#12
Galadriel

Ναι, το χω ακούσει, εμποδίζουν και καλούα τους αδένες να λειτουργήσουν, αλλά δεν το χω ψάξει χάνκυ αν στηρίζεται αυτό από πραγματικές έρευνες κιέτς.

#13
Khan

Κάποιος πρέπει να του μιλήσει ότι το Ρεξόνα είναι καρκινογόνο.

#14
Vrastaman

Επίσης προκαλεί Άλχσάιμερ, αλλά θυμάμαι που το δίαβασα...

#15
Stravon

καλό, όχι ομως και τόσο σλάγκ!

#16
Khan

Ο Στράβων επιβεβαιώνει την γιαλομική θεωρία ότι οι περισσότεροι σλανγκαρχίδηδες έχουν πέσει οι ίδιοι θύματα σλανγκαρχιδισμού σε τρυφερή τους ηλικία. (Και γι' αυτό πρέπει να τύχουν της επιείκειας μας).

Βλέπετε τι έγινε; Σλανγκαρχιδίσαμε, σλανγκαρχιδίσαμε για τα λήμματα του Στράβωνα, και κάναμε από αυτόν έναν σλανγκαρχίδη! :Ρ

#17
dryhammer

Τα ανθιδρωτικά-αντιιδρωτικά (antiperspirants) περιέχουν συνήθως κάποια οξείδια αργιλίου (aluminum oxides) ή/και άλλων μετάλλων (στα συστατικά θα δείς διάφορα oxides) που η δουλειά τους είναι να μπουκώνουν - φράζουν τους πόρους απ΄όπου βγαίνει ο ιδρώτας. Αφου ο κατασκευαστής μας λέει ότι πρέπει να ιδρώνουμε, ό,τι εμποδίζει μια φυσιολογική λειτουργία κάνει ζημιά. (Πρβλ κατακράτηση ούρων). Τα αποσμητικά (deodorants) από την άλλη έχουν να κάνουν με την κακοσμία, δηλ. αφού ιδρώσεις, να μή βρομάς. Βοηθάει πολύ τό ξύρισμα. Βέβαια άμα η βρόμα είναι ορμονική κι όχι από απλυσιά δεν γίνεται τίποτα.