Ο skinhead, ο Χρυσαυγίτης.

Πάλι έγινε χαμός στα Εξάρχεια. Κάνανε διαδήλωση οι ανάρχες και τους την έπεσαν οι σκινάδες.

Χρυσαυγίτικα: αυγά, εγέρθουτου, κασιδιάζω, σκινάς, χρυσά αυγά, χρυσαύγουλο, χρησοί αβγύ.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
ANARCHIST SKINHEAD

ΦΙΛΕ ΣΥΓΧΑΙΕΙΣ 2 ΑΝΟΜΟΙΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ,ΑΛΛΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ,ΑΛΛΟ SKINHEAD!ΟΛΟΙ ΟΙ SKINHEADS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ!ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ SKINHEADS ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟ 69 ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΙ KAI ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΑΙΚΑΝΟΥΣ RUDE BOYS!OK?EΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ SKINHEAD ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ SHARP=SKINHEADS AGAINST RACIAL PREJUDICE,ANARXIKOI KAI KOMMOYNIΣTEΣ SKINHEADS ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ RASH=RED&ANARCHISTS SKINHEADS,ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ SKINHEADS!OΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΩΝ SKINHEADS ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ SKINHEADS!OK?

#2
Cunning Linguist

Ε εντάξει, αλλά παίζουν τόσοι πολλοί σκινάδες μέσα στους νεοναζί που είναι λογικό να ταυτίζονται τα δύο στη συνείδηση του κόσμου...

Επίσης καλό είναι να μην γράφουμε με κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζουμε...

#3
Vrastaman

...ή να κλωτσάμε, στην περίπτωση των SKINHEADS :P

#4
Paparas

Εχει δικιο ο τυπος. Υπαρχουν πολλες κοινοτητες σκινχεντς, απο αναρχικους μεχρι ομοφυλοφιλους. Στην καθομιλουμενη ελληνικη ομως, καλως η κακως, οταν μιλαμε για σκινχεντς και σκιναδες αναφερομαστε αποκλειστικα σε ναζιστο-χρυσαυγιτες. Τουλαχιστον αυτο ξερω.

Δεν τα συγχέω, έτσι είναι τα πράγματα, αλλά καλά έκανε και το επεσήμανε

#5
Επισκέπτης

To 95 tis ekato stin Ellada pados eiani nazi-Skinheads to ksero poli apla giati eimai Skinhead!

#6
xalikoutis

δείτε και το this is england

#7
Vrastaman

Σίγουρα υπάρχουν και άνδρες που τους αρέσει να μιμούνται τις χορευτικές κινήσεις της Madonna, συχνάζουν σε θετρικές πρεμιέρες της Ντενίση και να τραγουδάν ωαζιάρικα το «νιάου νιάου βρε γατούλα» της Βουγιουκλάκη χωρίς να είναι απαραίτητα γκέϊ. Τα στερεότυπα όμως είναι καλώς η κακώς μέρος της ανθρώπινης φύσης, και δεν πρέπει λοιπόν τα τους ξενίζει ότι ο μέσος μήτσος θα τους εκλάβει ως λουγκρίτσες του κερατά! Όπως λένε και οι αγγλοσάξονες, if it looks like a duck, if it walks like a duck and if it quacks like a duck, then ... its a duck. Δεν πα να τους δείζεις όλη την SKA δισκογραφία σου και να τους εξηγείς για τους rude boys, ό μέσος νταλάρας στην θέα των Doc Martens λαο των τιραντών σου θα πάρει τηλέφωνο το 19880 για αντιφά ενισχύσεις !

#8
antifaOi!

μαλακιες λες ... απλα οπως λεει σωστα ο τυπος απο πανω ο ελληνας αμα μαθει κατι δεν ξεμαθαινει εκειιιι. και δεν ειναι οι πιο πολυ σκινχεντ φασιστες , επειδη η χα εχει ενα καρο μαλακες καραφλες δεν πα να πει οτι ειναι σκινχεντ. Υπαρχουν πολλοι σκινχεντ αντιφα απλως επειδη στην ελλαδα ολα ειναι για τον πουτσο αραζουν με πανκαδες και σκανε σε πανκ συναυλιες... βλεπε εξαρχεια και γυρω περιοχη

#9
ghostdog

skinhead και Punks ειναι εκτος απο ολα αυτα που λετε και μουσικα κινηματα.