Αυτός ο πυλώνας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, αυτός ο λόγιος, αυτός ο τεχνίτης του λόγου, ο μάστορας της τέχνης της διήγησης, ο γνωστός και αγαπητός στο σλανγκεπώνυμο πλήθος παράγοντας του Εδεσσαϊκού ευθύνεται για την σχεδόν μόνιμη πλέον επωδό στα σχόλια μας, το λακωνικό και σαφές «Αυτό Ακριβώς. Τίποτε Άλλο.»

Ακολουθώντας την γνωστή ιντερνετική μέθοδο του συντομεύειν, η συγκεκριμένη ατάκα έχει συρρικνωθεί στα αρχικά της, δίνοντας το «αατα» με τον τόνο όπου θέλει να τον τοποθετήσει ο καθένας και μακράν εμού το να κάνω τέτοιου είδους υποδείξεις.

Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή στο γεγονός ότι το συγκεκριμένο λήμμα ανήκει στην Υποομάδα 1 της τετραμελούς ομάδας λημμάτων τα οποία σχετίζονται αποκλειστικά με το παρόν σάιτ. Εξηγούμαι:

Υποομάδα 1: Σλανγκοπαράγωγα
α. αατα, εκ του «Αυτό Ακριβώς. Τίποτε Άλλο.»
β. σπεκ, εκ του «ρησπέκτ», όπως πληροφορηθήκαμε πρόσφατα από τον Ύψιστο.

Υποομάδα 2: Σλανγκολειτουργικά
α. ποντοδότης, ο κατά τον πονηρόσκυλο καλός Σαμαρείτης από την εποχή των πράσινων τικ...
β. λημματολάσπη, ο κατά Ιωάννη Αυτοκινητιστή σωρός απαρατήρητων λημμάτων στο σάιτ.

poniroskylo (06/10/08)
@ironick - για τις άγνωστες λέξεις, συμφωνώ και επαυξάνω με τα χίλια, ναι, ναι, ναι, είναι απολύτως απαραίτητο, εγώ έχω κι εγώ δεν ξέρω πόσες λέξεις που είτε δεν ξέρω τι σημαίνουν ή πώς ακριβώς χρησιμοποιούνται ή που κρίνω ότι δεν είμαι ο σωστός άνθρωπος να τις ανεβάσεις λόγω έλλειψης παραστάσεων κλπ κλπ, είναι το λεγόμενο «δημόσιο πρόχειρο» το οποίο, είμαι σε θέση να γνωρίζω, ότι και η ΚΕ του σάιτ το βλέπει θετικά, ήρθε η ώρα να γίνει, εδώ και τώρα ήρθ' η ώρα, ψηφίζω, στηρίζω, διαδίδω, ζήτω ο Εδεσσαϊκός.

jesus (06/10/08)
αναφανδόν υπέρ. αατα

acg (06/10/08)
+1. AATA.

ironick (06/10/08)
να, καλά να πάθω, ήθελα να πρωτολανσάρω το αατα, χάζευα, χάζευα, ο χρόνος κύλησε ανελέητα, πάει τώρα, με προλάβατε όπως ο γκάους (αυτό το τελευταίο για τον Ιησού και τον τετραγωνισμό του κύκλου), αλλά καλά κάνατε, κάποιος έπρεπε να το κάνει.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε

#1
xalikoutis

ααταβιστικότατο ααυτιστικότατο αακατάληπτο & άάρωστο....λημματικά ααφρός

#2
Vrastaman

Κύριοι, μη υποτιμάτε την έννοια της συλλογικής μαλακίας που αποτελεί κινητήριο δύναμη των Λήμμαν Brothers (που μαζί με καναδυό διάσπαρτες sisters και των δύο υποκατηγοριών) του λημμαίνονται το σλανγκ τζι αρ

#3
poniroskylo

Δεν νομίζετε ότι τόχετε παρακάνει μ'αυτά τα ναρκισιστικά; Ήμαρτον και ευτυχώς που βρέθηκε κι ένας χριστιανός χτες το βράδυ φίλος του Εφραίμ θα είναι οπωσδήποτε και τούριξε στ'αυτιά του συγκεκριμένου λήμματος και σπεκ διότι αυτά που περνιούνται εδώ χάμω για χιούμορ είναι άρρωστα πράματα, αλλαξοκωλιές και τέτοια, αρρωστα και αυτιστικά και όπως το είπε και ο άλλος πριν ααταβιστικά με δυο άλφα οπωσδήποτε και ίσως και με τρία διότι η σήψις έχει προχωρήσει εϊσιτζί για σένα τα λέω. ΑΑΤΑ.

#4
iron

παιδιά, τα εύσημα και τα δικαιώματα ανήκουν α-πο-κλει-στι-κά στον παράγοντα Εδεσσαϊκού, εμ τι! Εμείς απλώς clopyright κάνουμε. Α, όλα κι όλα.

#5
jesus

#6
Desperado

Κορυφαίος και σπέκια acg. Τσίμπα και τους αναλογούντες αστερίες.

#7
mariahomorfi

και θετω το ερωτημα:κατα που παει ο τονοσ;

#8
GATZMAN

Απεργία

#9
iron

εγώ θά'λεγα αατά. κάτι σα να λέμε: ααυτά.

#10
Vrastaman

εγώ πάλι θά'λεγα άατα. κάτι σα να λέμε: πάμε τάαατα.

#11
jesus

ή και πάμε άατα

#12
mariahomorfi

εγω το φανδαζομουν άατα
τελικα που καταληγουμε;

#13
Επισκέπτης

Ο άνθρωπος είναι γεννημένος για κυβερνητικός εκπρόσωπος και εκπρόσωπος τύπου.
Θα έπρεπε να παραδίδει σεμιναρια.
Ηδη δειλά δειλά ακούγονται οιονεί σλανγκισμοί πλασμένοι από παραγωγα του επιθέτου του:
Ματσίδα, Μάτσιον εστί, Ματσιοπρεπής, Ματσιολογία, Ματσιόραμα κλπ

#14
Galadriel

Ίιιιι έχει κι όνομα σαν κανονικός αθρώπας; Έτεινα να πιστέψω ότι τον φωνάζουν Παράγοντα Εδεσσαϊκού και στο σπίτι του.

#15
vikar

Ναί Μές, μαθαίνω κι' εγώ οτι το μάτσιος ακούγεται ευρύτερα απ' ότι θα περίμενε κανείς, και μάλλον περισσότερο απ' το παράγοντας Εδεσσαϊκού. Παίζει να σηκώνει καταχώριση.

#16
patsis