Ο σερνικός που φημίζεται ή/και καυχιέται για το ότι προορισμός του στην ζωή είναι Ένας, το να γα-μά-ει. Να γαμάει όχι θεωρητικά ή μεταφορικά, αλλά κυριολεκτικά. Να (καλο)γαμάει και μετά να φεύγει. Προσόντα του (πρέπει να είναι) το σύστημα, η μέθοδος και η τεχνική σε προσέγγιση και σε πράξη, η εμφάνιση, το μέγεθος του φύλου του, τα γλυκόλογά του ή τα βρωμόλογά του. Συνήθως είναι περιζήτητος, κι ας λένε.

Βλ. όμως και ελαιώνας, στ.

- Του την έπεσα για ένα σέρβις, τον είχα για μέγα γαμιά βλέπεις, αλλά ξενέρωσα φιλενάδα...
- Γιατί;
- Άμα σου πω ότι, με το που γδύθηκε, άρχισε να βάζει τα ρουχαλάκια του ένα-ένα στο πλάι, τα δίπλωνε, τα ίσιωνε, τα ταχτοποιούσε... - Πω πω ξεκάβλαααα!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
iron

και παλι θενξ

#2
jesus

στο γάμο σου

#3
iron

και στα δικά σου, χεχε

#4
patsis

Υπάρχει και η μάλλον ειρωνική έκφραση (πριν γίνει και τραγούδι) ο γαμιάς της γειτονιάς για τους και πολύ γαμάω τύπους.

Το παράδειγμα είναι αρνητικό. Άρα, εξ αντιδιαστολής, γαμιάς είναι όποιος τουλάχιστον πετάει τα ρούχα του δεξιά κι αριστερά αλαλάζοντας από σεξουαλική ορμή; :-Ρ

(Σ.ς. Όλα αυτά τα θενξ; Ότι;)

#5
iron

θα σου πω στο αυτάκι

#6
iron

νομίζω ότι πάντα το γαμιάς είναι αρνητικό. ειρωνικό, μάλλον. Και λέγεται από τη στιγμή που ανακαλύπτουμε ότι κάθε άλλο παρά γαμιάς είναι το εν λόγω άτομο. Πριν τον πούμε γαμιά, τον λέμε Αντώνη, Μάρκο, Μανόλη, κάτι τέτοιο.

τώρα δεν είπαμε και να δίνει παράσταση, αλλά όχι και να είναι τόσο νοικοκυρούλα! Είναι αληθινή ιστορία αυτή, βτς

#7
Vrastaman

Ωραία! Ενδιαφέρον θα είχε κι ένα crash test γαμιά vs γαμίκουλα ;-)

#8
Galadriel

Ειρωνικό; χμμ... Σε φάση γκχμ το πανηγυρικό «ναι, ναι, ναι, είσαι ο γαμιάς μου» (κλειστά δόντια κατά την προφορά προαιρετικό) δεν μου χαλάει την εικόνα. Αλλά συμφωνώ απολύτως με το παράδειγμα, άμα διπλώνει μόνο τα δικά του ο εγωίσταρος, τι να κάνεις η γυναίκα...

#9
patsis

Μπορεί να καθυστερεί διπλώνοντας τα ρούχα λόγω ενός ιδιότυπου σαδισμού, σε φάση: «Είσαι καυλωμένη ε; Γουστάρεις πούτσο ε; Κάτσε και σιγοψήσου λίγο ακόμα όσο ο γαμιάς σου διπλώνει τις κάλτσες. Άντε μη μου τη βαρέσει και σιδερώσω και τα σεμεδάκια...»

@mes: Και σεξ και οικιακός βοηθός. Αυτά είναι!

#10
iron

αχαχαχα πάτση!!! δυστυχώς δεν ήταν έτσι... το τυπάκι ήταν ζιγκολοπορτιέρης και μάλλον τα δίπλωνε για να πα στην επόμενη μετά, τι γέλιο!

#11
patsis

Ουάου. Κιεσκεσέ ζιγκολοπορτιέρης; Καταχωρήσιμο ίσως; Θα ήταν καλή αφορμή για να δώσεις παράδειγμα με περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν...

#12
iron

οκ, στα υπό την όψιν. Κατοχυρώνεται.

#13
SABRINA

μεγαλος γαμιας ο Αλεκος !!! ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ εμοιασε !!!!

#14
sstteffannoss

Αρχαϊστί: χοιροψάλας, ο που ψαλιδίζει μουνιά ή, κατά μία άλλη εκδοχή, κάνει τα μουνιά να στενάζουν, να ψάλλουν, να βγάζουν νότες (ήταν και προσωνυμία του Διόνυσου). Από εδώ.

#15
sstteffannoss

Κατά άλλους απ' το του χοίρος=αιδοίο + ψαύω=ψηλαφίζω. Από εδώ

#16
gaidouragathos

Ωραίο λυνξ...

#17
soulto

"Γαμιάς επαρχίας" (εδώ)

#18
donmhtsos

Ἔτσι λένε καὶ τὰ ἀρσενικὰ χταπόδια μετὰ τὸ ζευγάρωμα. Ἔχοντας ὁλοκληρώσει τὸ βιολογικό τους κύκλο εἶναι τελείως ἐξαντλημένα καὶ πεθαίνουν μετὰ ἀπὸ λίγο, ὅπως καὶ τὰ θηλυκὰ ἀφοῦ γεννήσουν τ' αὐγά τους (αὐτὰ τὰ λένε ἀποχυμένα). Ἡ σάρκα τους εἶναι τόσο πλαδαρὴ, ποὺ δέν τρώγονται.

#19
iron

Πλακα κάνεις... Φρίκη! Και δηλαδή οποίο χταποδι δεν εχει έχει ακομα αυτη τη μοίρα, το τρωμε αφού το χτυπαμε ζωντανό στα βράχια;;;

#20
iron

Αποχυμενα... Καλό λήμμα, γιααα ριχτο