Ιδιαίτερα υβριστικός ρατσιστικός χαρακτηρισμός για Αλβανούς, άτομα αλβανικής καταγωγής, ή αγνώστου καταγωγής μετανάστες.

- Παρασκευή βράδυ και ήμασταν μισή ντουζίνα πελατάκια. Τεμαχια? Δεν έχω λόγια να τα κακοχαρακτηρίσω. Εκεί να δεις δράμα, μια Τζούλια απί Ρομανία ψιλοέσωζε την κατάσταση από τον εμετό που κινδύνευε οιοσδήποτε έβλεπε μέχρι και 50άρα χοντροτζίλφ που επέμενε ότι είναι από Ισπανία, μια ξανθιά αλβανόμορφη ρουμούνα και κάνα 2 άλλες που δε γυρνάς να κοιτάξεις καν (από μουρδελοσάη).

- Με το ισχύον δικαστικό και σωφρονιστικό σύστημα, το αλβανόμορφο τέρας σε 10 χρόνια θαναι έξω, και θα διηγείται τον τρόπο που έκοψε τον λαιμό του άτυχου πατέρα (εδώ)

- αι στο διαολο ρε αλβανομορφο ζωον που ουτε με ελληνικα δεν ξερεις να γραφεις! αν γραψεις με ελληνικα θα κανεις 17 ορθογραφικα σε δισύλλαβη λεξη!!! (εκεί)

- Οι Ιρανοι δεν ειναι αραβες, οφοιλουν να ενωθουν με τους ευρωπαιους και να αποτελεσουν αναχωμα της δυσης στην ανατολη. Ο αλβανομορφος ψυχοπαθης,φονταμενταλιστης προεδρος τους να πάρει τον πουλο (παραπέρα)

Βλ. επίσης: αλβανό, αλβανιάρης, Σκίπης, αλβανός, αλβανιά, αλβανιάζω, αλβανόχαπο, αλβανόσκαγια, Αλβανικό V, δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ, Αλβανέ, Αλβανέ.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
soulto

Αυτά τα κόψε μάπα και βγάλε συμπέρασμα είναι για αστείρευτο γέλιο από τότε που παρατηρητικά ναζίδια του εξωτερικού είπαν για την Κασιδιάρα ψυχή οτι μοιάζει με μουλάτο εβραίο (κάτι τέτιο περίπου).

Επίσης εδώ ποζάρει ... ο Άριος Εθνικισταράς Νότης!

Να το ελαφρύνω όμως λίγο, Σφυ;

Αλβανοί περνούσανε
τί πολλοί που ήσανε!
Ένας είχε δύο μπρος
άλλος είχε δύο πίσω
κι ένας τρίτος μοναχός
δύο πίσω, δύο μπρος.

Πόσοι ήντουσαν το σύνολο;

πειραγμένο παιδικό μου τραγουδάκι/αίνιγμα: "Πελαργοί πετούσανε ..."

#2
σφυρίζων

Γουστάρω τρελά που οι βόρειοι ναζόι βλέπουν με μισό μάτι και αποκλείουν από την παρέα τους τα ημέτερα αυγά ως μουλλάτους, έτσι, eaten by their own racism:-)

#3
soulto

Α κ ρ ι β ώ ς!

#4
dryhammer

Το επιπλέον γελοίο είναι οτι η μισή Ελλάδα είμαστε εγγόνια προσφύγων και παιδιά μεταναστών που πρόσφατα ξαναμεταναστεύουμε (νομίζω ότι στέλνουμε ένα κύμα ανα 30 -40 χρόνια).