Όχημα που μεταφέρει πόρνες. Στην Τσεχία (αλλά και σε άλλες χώρες που πουλάνε μουνί) τα εν λόγω οχήματα είναι ειδικά διαμορφωμένα, με μεταξόνιο τουλάχιστον τριών μέτρων (άρα τρεις με τέσσερις πόρτες σε κάθε πλευρά), φέρει δε διακριτικά λογότυπα και χρώματα του εκάστοτε στριπτιτζάδικου στο οποίο εργάζονται οι επιβαίνουσες.

Κοίτα, ρε παπάρα! Περνάει μια πουτανοφόρα φουλ στο μουνί!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Επισκέπτης

Επιβεβαιώνω ως αυτήκοος μάρτυς την πρακτική από χωριά της Κρήτης.

Αντιγράφω από άρθρο της εφημερίδος ΠΑΤΡΙΣ, τοπική εφημερίδα του Ηρακλείου

Τσεκάρετέ το εδώ (δεν ξέρω να βάζω λινκς).

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:LU8K-n6hRTUJ:www.heraklionblogs.gr. το άρθρο έχει τίτλο : «Αγοραίος έρωτας με αλλοδαπές στα χωριά του Ηρακλείου»

«Θιασώτες του... “Λεωφορείου ο πόθος” έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες δεκάδες κάτοικοι χωριών της ενδοχώρας του νομού, που τις νύχτες αναμένουν το λεωφορείο της... χαράς.

Δεν αναφερόμαστε φυσικά στο αριστουργηματικό θεατρικό έργο, αλλά στην παρουσία μιας λευκής κλούβας με τζάμια περιμετρικά, που μεταφέρει νεαρές γυναίκες με σκοπό τον αγοραίο έρωτα.
Απίστευτες σκηνές μέσα σε αποθήκες αλλά και σε χωράφια!
Ο οδηγός της κλούβας εμφανίζεται κατά κανόνα νυκτερινές ώρες στα χωριά και …διαλαλεί την πραμάτεια του που δεν είναι άλλη από νεαρές αλλοδαπές που εξαναγκάζονται να ικανοποιούν τις ερωτικές επιθυμίες των χωρικών στο …χώρο τους, εντός της κλούβας ή κάπου αλλού.

Η επίμαχη κλούβα που είναι πλέον «δακτυλοδεικτούμενη» εμφανίζεται συχνά-πυκνά σε χωριά όπως το Αρκαλοχώρι, το Καστέλι, την Επισκοπή.........................».

#2
Αλάριχος Τεκέλογλου

Όπα! Δεν ήξερα ότι παίζουν και στο Ελλάντα τέτοια κολπέτα! Εξελιχθήκαμε...