Δεν είδα να υπάρχει κάπου αλλού, οπότε το βάζω.

WOW λοιπόν είναι το αρκτικόλεξο που χρησιμοποιείται χάρη συντομίας για το ηλεκτρονικό παιχνίδι World of Warcraft. Το παιχνίδι αυτό παίζεται από εκατομμύρια παίκτες σε όλον τον κόσμο και σίγουρα θα έχετε ακούσει κάποιον πιτσιρικά που συχνάζει σε ίντερνετ καφέ, να λέει: «Δεν μπορώ τώρα, παίζω WOW».

Το παιχνίδι αυτό είναι MMORPG, δηλαδή μαζικό ον λάιν παιχνίδι ρόλων (συγγνώμη για την κακή μετάφραση του όρου, θα βάλω τον ορισμό αργότερα), το οποίο είναι τρομερά εθιστικό, ειδικά σε παιδιά 12-16 χρονών.

Άσε μας ρε μάνα, πού να βγω τώρα; Παίζω WOW και έφτασα επίπεδο 30. Άσε την Μαρία να με περιμένει. Αν δεν της αρέσει ας με παρατήσει, σκασίλα μου, εγώ παίζω τώρα.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
patsis

Υπήρχε, αλλά το έγραψες πληρέστερα κατά την γνώμη μου.

#2
το Λιοντάρι

Παληκάρι μου, αφού πρώτα σ' ενημερώσω ότι αυτό δεν είναι ιδιωματισμός ή slang αλλά κάτι δικό σου, παιχνιδιάρικο :-) , κι εντάξει και δεν τρέχει τίποτα από εμένα εναντίον σου, ας σού πώ όμως ότι υπάρχει στο ΝΕΤ και το WOW
που θα πει «World Of Wisdom».
Άμα το χτυπήσεις στο Google θα το βρεις.
Αυτό σίγουρα δεν το γνωρίζεις, δε μπορώ να σού συστήσω να μπεις εκεί επειδή δε φαίνεσαι έτοιμος για κάτι τέτοιο.
Μεγαλώνουμε σιγά-σιγά παληκάρι και αφήνουμε πίσω τα παιχνίδια.

#3
AN21

-Θα βγούμε για καμια καφεδάρα;
-Μπαα...έχω ρέιντ(raid-κάποι μαλακία στο WOW)
-μπουνιά ΠΕΣ ΤΟ ΡΕ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ! ΕΧΩ ΖΩΗ! ΜΠΟΡΕΙΣ!

#4
Galadriel

Για πρωτάρηδες που ενδιαφέρονται σοβαρά μάλλον κάπου εδώ το βλέπω, ενώ η άποψη της φρικούλας έχει κερδίσει το βραβείο του αστείου άρθρου και μάλλον έχει πλάκα.

@ανώνυμος: μου άρεσε το νικνέιμ, ο ορισμός και τα πάντα όλα. Ο ορισμός του mmorpg υπήρχε, δες λινκ. Υπήρχε επίσης και ο ίδιος ο ορισμός του wow αλλά ο δικός σου σπέρνει - τεσπά δείχνει προοπτικές. Αν πάντως θες βοήθεια με το θέμα της αναζήτησης λημμάτων ή άλλη τέλος πάντων, στείλε ένα πιμί στο mods, καλωσήρθες.

#5
Deliolanis

Την ερχόμενη Τετάρτη συνέδριο με θέμα συζήτησης «Από τον pac-man στο WoW:Πειράζει;Δε νομίζω...».
Κεντρικός ομιλητής ο gamer Paracelsus.