Έκφραση παρεμφερής με τις θα γίνει χαμός, έγινε της πουτάνας. Η λεπτή διαφορά έγκειται στο ότι την ακούει κανείς συνήθως από άτομα με ιδιαίτερη αδυναμία στα RPG, MMORPG, στις ταινίες Lord of the Rings, και φυσικά στα βιβλία του Tolkien, και γενικότερα σε ότι περιέχει ξωτικά, δράκους, και μαλλιαρούς τούμπανους(βλ. σφίχτερμαν) warriors με τεράστια σπαθιά.

Η Μόρντορ στην τριλογία του Άρχοντα των δαχτυλιδιών του Tolkien είναι ο τόπος του υπέρτατου Κακού, τιγκαρισμένη με ένα σωρό σιχαμερά και κακιασμένα πλάσματα, κατά τους θρύλους απροσπέλαστη, άντρο του υπερσατανικού Σόρον. Στη Μόρντορ παίζεται και η κλασσική τελική αναμέτρηση μεταξύ του Καλού και του Κακού, σε μια επική μάχη-υπερπαραγωγή, όπου αφού πρώτα διαλυθεί το σύμπαν, τελικά το Καλό θριαμβεύει.

Αυτή τη τελική αναμέτρηση μάλλον είχαν στο μυαλό τους οι εμπνευστές της έκφρασης τούτης.

- Ρε συ, έχουμε γενική συνέλευση τμήματος στις 4.
- Α καλά, πάλι της Μόρντορ θα γίνει.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
βελλατρίκη

Khan σπέκια στα μύδια. Roflara τρελά στο τέταρτο!

#2
knasos

Μας αρέζουνε τα γκικ φρέντλι λήμματα!

#3
jesus

αλλά έτσι είναι. αν ήτανε στην ευρώπη η μόρντορ, θα την είχανε κάνει πεζόδρομο, να μπορεί να πάει κ ο οικογενειάρχης. αλλά πού τέτοια εδώ.

#4
knasos

Αφού γλύτωσε το '87 και δεν έγινε γήπεδο μπάσκετ δεν την κουνάει τίποτα.

#5
βελλατρίκη

Ναι. Από κει και μετά ήμασταν πολύ απασχολημένοι με το να μετατρέπουμε πεζοδρόμια και δρόμους σε Μορντορ καθιστώντας τα απροσπέλαστα, γεμάτα με μοχθηρά ξεκολλημένα πλακάκια και τρύπες-πύλες στα έγκατα του Άδη.