Τερματίζω δε σημαίνει τίποτα παραπάνω από αυτό που σημαίνει. Δηλαδή ότι το λιώνω, το φτάνω στο τέρμα του. Να το τερματίσεις μπορείς παντού, από game στο πισί, μέχρι και τη μαλακία. Ότι και καλά δηλαδή έχεις μαστεράρει τόσο πολύ το αντικείμενο που το έχεις τερματίσει. Αν είχε πίστες, για σένα δε θα είχε άλλες πως το λένε... Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι έξοδοι τις πρωτοχρονιάς που πιώμα σαν κι αυτό δεν παίζει. Κάθε φορά τερματίζει.

Γενικότερα είναι στάση ζωής, πιάνεις κάτι και το φτάνεις μέχρι τέλους νικάς το μπος και τερματίζεις όλες τις πίστες της ζωής! Το δε ενοχλητικό της υπόθεσης είναι οι τύποι σε ATM τράπεζας, που ντε και καλά θέλουν να το τερματίσουν. σε ποια πίστα είσαι;

Σλανγκια μεγάλη καθώς είναι μπορεί να ειπωθεί απο όλους, συμπεριλαμβανομένων σε αυτούς και τους κάγκουρες που συχνά λένε ο ένας για το μηχανάκι του άλλου οτι αυτός το τερμάτισε και καλά και δε παίρνει άλλα πάνω και τέτοια. Στη χώρα μας έχουν τερματίσει πολλά και διάφορα με τη μαλακία να έχει βαρέσει κόφτες απ το 08' ακόμα, την ανεργία οσονούπω να τερματίζει και τη διαφθορά να είναι το τερματισμένο υπερατού μας.

 1. - Έχεις παίξει ποτέ Minecraft
  - Ναι ρε το έχω τερματίσει το παιχνίδι ρε.

 2. - Μαλάκα, αυτός ο Γιωργάκης γαμάει τίποτα;
  - Όχι ρε πας καλά, έχει πεθάνει στη μαλακία την έχει τερματίσει.
  - Ε ρε το φουκαρά, δε κάνει και τίποτα για αυτό όμως.
  Σκέφτεται υπομονετικά στη σειρά σε ATM: κοίτα ρε το μαλάκα, ντε και καλά να το τερματίσει.
  - Φίλε να σου πω σε ποια πίστα είσαι;
  ... Κοιτάει στραβωμένος ο άλλος.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία