Περιγελαστικά, ότιδήποτε άρρωστο έχει φυτρώσει στο αιδοίο μιας γυναίκας.

- Μου φαίνεται θα την πάρω την Κορίνα απόψε...
- Ποια Κορίνα ρε, την βρωμιάρα; Αυτηνής το μουνί έχει βγάλει μανιτάρια!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
electron

ίου που λέει κι η ηρωνίκ!

#2
patsis

Όχι μόνο στο αιδοίο και όχι οτιδήποτε. Η λέξη έχει μια λογική για τους μύκητες που βγαίνουν και στο πέος και στο αιδοίο και στα πόδια και, σύμφωνα με μια πρόχειρη έρευνα στο House Md, και στον εγκέφαλο και παντού. Τα μανιτάρια που τρώμε είναι κι αυτά μύκητες. Οι μύκητες είναι πολλών ειδών, είναι ένα ολόκληρο βασίλειο, όπως το βασίλειο των ζώων ή των φυτών.

#3
knasos

Πάτσης, φαν του τρελογιατρού κι εσύ;

#4
patsis

Ναι ρε συ, το πήρα από την αρχή και έχω φτάσει στην τρίτη σεζόν (μη μου πεις τι γίνεται μετά, αν φεύγει κανείς κλπ). Στην τρίτη όμως το τραβάνε απ’ τις πουτσότριχες, ο Χάουζ κάνει χοντράδες, οι χαρακτήρες των άλλων έχουν αλλοιωθεί, οι σχέσεις τους δεν φαίνονται στο ελάχιστο ρεαλιστικές και άλλα τέτοια. Έχω αρχίσει να βλέπω λιγότερο και χωρίς το ίδιο ενδιαφέρον.

#5
Galadriel

Επειδή είμαι παθούσα, να ξέρετε, κάπου εκεί στην μέση του τρίτου κύκλου, αρχίζεις και έχει συμπτώματα που περιλαμβάνουν: να τους κοιτάς όλους με μισό μάτι (όλοι κάτι σοβαρό έχουν αλλά δεν το ξέρουν), να στενοχωριέσαι που όλοι γύρω σου είναι χαζοί και χωρίς σαρκαστικό χιούμορ (και όχι σέξι) και να αναρωτιέσαι μήπως ο πονοκέφαλος και η φαγούρα στον λοβό του δεξιού αυτιού είναι συμπτώματα λούπους (λύκου επί το ελληνικότερο).

Εδώ που τα λέμε όμως καλύτερο αυτό παρά να αρχίσεις να σκέφτεσαι σαν την Σαμάνθα (πάλι στην μέση του τρίτου κύκλου κάπου). Ο γιατρός έχει και ένα επίπεδο, τι να λένε τώρα τα PR τσουλαριά.

#6
knasos

Ναι ναι, συμφωνώ. Πολλές φορές την έχω πάθει έτσι. Επηρεάζεσαι μετά από μαραθώνιο 5 σερί επεισοδίων πχ και μετά ξεσπάς σε όποιον βρεις και λες εξυπνάδες συνέχεια... Έχει την πλάκα του αλλά καμιά φορά υπερβάλλεις και βρίσκεσαι στην ίδια θέση που βρίσκεσαι το πρωί μετά από μεθύσι (τι έκανα χτες και τέτοια). Για Σαμάνθα Μες, είναι απαραίτητα κακό; :Ρ

Πάτση η τρίτη σεζόν και η αρχή της τέταρτης είναι αρκετά καλές, ο παλιός καλός Χάουζ. Από τη μέση της τέταρτης και μετά η σειρά φθίνει και φτάσαμε στον 6ο κύκλο που έχει μόνο φίλερ (μαλακιούλες για να περνάει η ώρα χωρίς να έχουν καμιά απολύτως επίπτωση στην κεντρική ιστορία). Όταν είδες τον Χάουζ να τρέχει δεν ήταν γαμάτο;

#7
nef man

το μανιτάρι είναι το ορατό μέρος των πολυκύτταρων μυκήτων, το όργανο αναπαραγωγής των, και όχι μύκητας το ίδιο.