Απλή και περιεκτική έκφραση ώστε τα αρσενικά να βρουν την δικαιολογία, ή μάλλον να βρουν την αιτία, του γιατί το μπροστινό μέρος του εσωρούχου αλλάζει χρώμα όσο το φοράνε. Ό,τι και να έχει σκαρφιστεί ο νους του άνδρα, ό, τι τάμα και να έχει κάνει, όσο και να συλλογίζεται τις φωνές της μάνας/συζύγου, όταν πάει για το ψιλό του η τελευταία σταγόνα αναπόδραστα, ανερυθρίαστα, ατελέσφορα, ανήθικα θα πέσει πάνω στο εσώρουχο. Όσες φορές και να την έχεις τινάξει, σε συνέχεια των παραπάνω προσπαθειών, απλά δεν μετράει. Σκέφτεσαι και πως πάνω από 3 τινάγματα θεωρείται μαλακία και τα παρατάς. Βρε αδερφέ πάρ' το απόφαση πως μια ζωή μία σταγόνα θα περιμένει υπομονετικά μέσα, θα κάνει του κεφαλιού σου (το πιάσατε το υπονοούμενο ε;) για να νιώσει τη θαλπωρή του εσωρούχου σου.

Επειδή πολλά πονηρά γύναια θα αντιπαραβάλλουν τον νόμο αυτό με τους νόμους του κράτους πρέπει να ειπωθεί ότι η λέξη νόμος στην έκφραση έχει το νόημα του Νόμου της Βαρύτητας, του Νόμου του Μέρφυ, του Νόμου Αχαΐας (είχα κάνει κάποτε λάθος στον τονισμό στο δημοτικό και ο δάσκαλος μου έβαλε τιμωρία αλλά τώρα παίρνω την εκδίκηση μου!) οπότε απλά δεν παρακάμπτεται. Άρα από εδώ και στο εξής σταματήστε άνδρες απανταχού της γης να ντρέπεστε! Είναι κάτι που τονώνει τον ανδρισμό σας! Είναι στο DNA πώς να το κάνουμε!

(Η καψερή μάνα ξεχωρίζει τα σώβρακα του ανεπρόκοπου γιου της και κάτι της κάνει εντύπωση...)
- Γιωργάκηηηηηηηηηηη, αχ! 20 χρονών είσαι βρε παλιόπαιδο ακόμη με τις ταινίες που έχεις κρυμμένες πίσω από την εγκυκλοπαίδεια ασχολείσαι; Θα τυφλωθείς πουλάκι μου!
- Όχι ρε μάνα, είναι ο νόμος της τελευταίας σταγόνας. Ό,τι και να κάνω πάντα μια σταγόνα θα πέφτει... Δεν φταίω εγώ, η φύση. Άστα να μουλιάσουν πρώτα μπας και καθαρίσουν.

To καλό το παλλικάρι...φοράει κίτρινα σώβρακα (από Vrastaman, 07/11/08)Οι μελλοθάνατοι την τινάζουν > 3 φορές! (από Vrastaman, 07/11/08)Αυτός χέκλασε (q.v.) (από Vrastaman, 07/11/08)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Vrastaman

Σπέκια στο πιο ανερχόμενο πουλέν του slang.gr!

#2
GATZMAN

Μπράααβο Μεγάλε
Ετς..Οπως έλεγε κι ο Χαρυ Κλύνν όσο και να την τινάξεις....
Πάνω απο τρείς θεωρείται μαλακία, Πάνω απο τρεις θεωρείται στάση.Τι γίνεται με τη δύναμη(μαλακία, σύμφωνα με το λήμμα , συ μαλάκας) του 3

#3
knasos

ο Λίαμ Νίσον κάνει την πολύ μεγαλύτερη μαλακία; όχι ρε γμτ, και τον είχα ψηλά... α ρε xalikoutis μου αποδομείς τους ήρωες...

#4
Επισκέπτης

ΜΗ δείτε όλα τα μύδια...όσο για το λίαμ ας πρόσεχε, εμείς αποδόμηση - κατρουλιό συνήθως δεν κάνουμε

#5
Vrastaman

... τι να πέις για κάποιον που έγραψε ότι η Σκαρλετ Γιόχανσεν έχει κονδυλώματα και πάσχει από το σύνδρομο Τουρέτ; Ξε-χαλι-κούτης!

#6
xalikoutis

και της εύχομαι να τα φτιάξει με το λίαμ νίσον.....

#7
iron

έλα μαρίαχόμορφη, κάτι θά 'χεις να πεις, ρίχ'το!

#8
Ο ΑΛΛΟΣ

Απορία: στην τρίτη φωτο, γιατί αποκρύπτεται η φάτσα του ακατούρητου και φαίνεται του κατουρημένου;

#9
mariahomorfi

βρε αλλε ο ακατουρητοσ δεν ειναι γνωστοσ...και δε μασ ενδιαφερει
γιατι να εχω να πω κατι;η σκαρλετ μαρεσει παααρα πολυ