Μονάδα μέτρησης σεξουαλικών επιδόσεων. Αναφέρεται αποκλειστικά σε άτομα που εισπράττουν πέος, ήτοι κατά βάση τα θήλεα και οι (πισωκέντηδες βεβαίως, να μην ξεχνιόμαστε). Όταν λέμε για κάποια πως έχει γράψει πολλά πεοχιλιόμετρα, εννοούμε γενικά πως έχει φάει πολύ πούτσο στη ζωή της, του 'χει δώσει και κατάλαβε.

Αν όμως θέλουμε να είμαστε περισσότερο ακριβολόγοι, πρέπει καταρχήν να παρατηρήσουμε πως το να έχει γράψει κάποια στο κοντέρ της πολλά πεοχιλιόμετρα, δεν σημαίνει απαραίτητα πως έχει πάρει όλο τον κόσμο και τον ντουνιά, πως έχει πάρει και τα πόμολα απ' τις πόρτες. Θεωρητικά (λέμε τώρα), μπορεί να τα έχει γράψει όλα με έναν και μοναδικό χρήστη, το μόνιμο σύντροφό της ας πούμε.
Η μέτρηση γίνεται ως εξής: δεδομένου ότι το μέσο πέος έχει μήκος περίπου 15 εκ., για κάθε μεμονωμένη διείσδυση «γράφει» το συγκεκριμένο νούμερο. Αν δηλαδή σε μία ολοκληρωμένη συνεύρεση, ο κύριος μπει και βγει στο νιμού π.χ. 50 φορές, τότε η γκόμενα έχει γράψει συνολικά 50 x 15 = 750 εκ. πέους = 7,5 πεόμετρα. Προκειμένου τώρα για 200 φορές π.χ. σεξ το χρόνο, μια γκόμενα με 10 χρόνια σεξουαλικής ζωής στη πλατούλα της, έχει γράψει 10 x 200 x 7,5 = 15.000 πεόμετρα = 15 πεοχιλιόμετρα.

Βέβαια θα μου πει κανείς τώρα (και με το δίκιο του) πως υπεισέρχεται κι ο παράγων χρόνος, καθώς ως γνωρίζουμε δεν σφίγγουν όλοι με τον ίδιο τρόπο. Ορισμένοι γουστάρουν κωλοχτύπημα, με το εργαλείο να δουλεύει σε ρυθμούς πολυβόλου, ενώ άλλοι γουστάρουν βραδύτητα, το ρυθμό της ηδονής και της μνήμης κατά Κούντερα. Παίζει να χωθούν μέσα και να κάθονται εκεί για μισάωρα, δουλεύοντας μόνο με μικρές υποχθόνιες κυκλοτερείς κινήσεις.

Επιβάλλεται το λοιπόν να βρεθεί κάποιος σύνθετος μαθηματικός τύπος που θα συνυπολογίζει τόσο το συνολικό χρόνο παραμονής εξωγενών κρεατικών εντός της μαύρης τρύπας, όσο και τις μεμονωμένες διεισδύσεις (που όπως είπαμε η καθεμιά αντιστοιχεί στο μήκος του μέσου πέουλα). Επειδή όμως το εγχείρημα αυτό ξεπερνά τις φτωχές θεωρητικές μου ικανότητες, απευθύνω σχετική έκκληση στα μαθηματικά τζίνια του σαϊτός.

  1. - Τι έμαθα αγορίνα μου, τραβιέσαι με τη Βούλα απ' το γυμναστήριο;
    - Κι εσύ το ξέρεις; Ποιος μαλάκας έβγαλε παράρτημα ήθελα να 'ξερα…
    - Ρε άμα δε το πεις στον κολλητό σου σε ποιον θα το πεις; Πάντως να ξέρεις, η γκόμενα έχει γράψει πολλά πεοχιλιόμετρα, το νου σου λοιπόν.
    - Δε θα την παντρευτώ ξέρεις, θα της ρίξω μερικά τεμάχια και τιγκανά.
    - Μόνο με διπλή καπότα, μη σου πω και τριπλή! Και κάνε και καμιά προσευχή πριν... Αυτή παίζει να 'ναι φορτωμένη όλες τις αρρώστιες απ' το 1821 και μετά…

  2. - Ρε φίλε, έκατσα και υπολόγισα πόσα πεοχιλιόμετρα έχω ρίξει της μαιρούλας όσο τα 'χουμε!
    - Τι πράμα;
    - Να βρε μαλάκα, την έχω γαμήσει 362 φορές κομπλέ, επί 150 μπούκες τη φορά, επί 22 ποντάκια που την έχω, βγαίνει 11.946 πεόμετρα, που μας κάνει σκάρτα 12 πεοχιλιομετράκια! Σωστό;
    - Για κοίτα ρε με τι κάθεται και ασχολείται ο άθρωπας.. Εμ, άμα δουλεύεις full time στου Ξαπλόπουλου, αυτά είναι! Kαι που 'σαι, κατούρα και λίγο, μη γαμάς πολύ και μας πάθεις και τίποτες…

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία