Όπως το λέει και η λέξη ο μουναχοφάης είναι αυτός που θέλει όλες τις θηλυκές αιθέριες υπάρξεις και τα αθώα πλάσματα να βασανίζονται για την πάρτη του μόνο (γράφω με συνοδεία ΛΕΠΑ από το ηχοσύστημα του γείτονα γι' αυτό τα παραπάνω). Συνήθως είναι πάρα πολύ κοινωνικός και βρίσκεται συνεχώς με γυναίκες αλλά χωρίς να είναι πισωγλέντης. Ο ίδιος τρώει καλά αλλά όχι πάντα. Κι αυτό γιατί οι φίλοι του, ακόμη κι άθελά τους, του στέλνουν αρνητική ενέργεια.

Είναι φυσιολογικό, από τη μία πλευρά, οι φίλοι του να περιμένουν από αυτόν μιας και έχει τα κονέ να τους κάνει κατάσταση, να τους γνωρίσει καμία τύπισσα κουτουλού. Αλλά αυτός θέλει όλα τα μουνιά δικά του, όπως σημείωσε ο ΛΕΠΑ πιο πάνω! Έτσι είναι πολύ γελασμένος ο φίλος του μουναχοφάη που περιμένει δίπλα του την ώρα που μιλάει σε παρέα από γκόμενες, έχοντας στη φάτσα του ένα μόνιμο ηλίθιο χαμόγελο που φωνάζει «είμαι κι εγώ εδώ» μπας και κάνει τα ιντροντάξιονς. Το μόνο που παίζει να γίνει είναι να τον δείξει με τον δείκτη του την ώρα που θα λέει «Με ένα φίλο μου ήρθα». Η μόνη γυναίκα που ίσως του γνωρίσει θα είναι ή μπάζο ή μπάζο ή και τα δύο μαζί. Λογικό είναι μετά οι φίλοι του να γράφουν στα αρχίδια τους τον Θέμη Γεωργαντά και τις μαλακίες που λέει.

Μ' αυτά και μ' αυτά καταλήξαμε πάλι σε θεμελιώδεις νόμους της ανθρωπότητας σμιλευμένους από την εκατονταετή πείρα της γιαγιάς μου: ό, τι θέλετε να γίνει σωστά να το κάνετε μόνοι σας χωρίς να περιμένετε από άλλους και να τρώτε όλο το φαΐ σας.

- Άσε Μάκη, χτες ήθελα να τον πνίξω τον Σάκη.
- Γιατί ρε Τάκη;
- Ε τι γιατί; Ένα τέταρτο μιλούσε με κάτι γνωστές του και ούτε με σύστησε. Αλλά του έδειξα εγώ, πήγα από το σπίτι της γκόμενάς του και σούξου μούξου πηδηχτήκαμε.
- Τί να σου πω τώρα... Την Νάντια ρε; Ντρέπομαι για λογαριασμό σου ρε άθλιε.
- Όχι φίλε, να πάθει για να μάθει ο μουναχοφάης που τις θέλει όλες.
- Καλά έχω χάσει πάσα ιδέα για σένα... Σώπα ρε, τόσο εύκολη είναι η Νάντια;

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Vrastaman

!!!

#2
GATZMAN

Ετς!
Κάποιον τέτοιον φαίνεται πως είχε στο νου του κι ο κρασέμπορας όταν έιπε: παντρέψου να γαμήσουμε

#3
Deliolanis

Υπάρχουν άνθρωποιοιοι...που ζουν μουνάχοιοιοι...

#4
Galadriel

Έεεετσι...