Μικρόσωμη γυναίκα, ηλικίας 16-26, με εμφάνιση περισσότερο σεξουαλική παρά αισθητικά όμορφη. Ο ορισμός παίρνει και εξτένσιον για τις πιο ψηλές κατά τα εννοιολογικά γούστα του ομιλητή (αλλά και το μπόι του).

Αν και μικρόστηθα τα σκαστράκια αναπληρώνουν τη χαμένη σεξουαλικότητα του μπούστου με πισινό υψηλού κέρβατουρ και λυγερή μέση. Υπάρχουν ένα-δύο μαξ ανά γυναικεία παρέα και συνήθως ακολουθούν τις γενικότερες δυνάμεις συνοχής σε ζεύγη, ειδικά όταν κατευθύνονται προς το wc. Ανθίζουν το καλοκαίρι οπότε και βρίσκουν την ευκαιρία να τονίσουν τις λεπτομέρειες στις οποίες επικεντρώνεται ο αντρικός πληθυσμός.

Συνήθως αποτελούν κόρες των κατά τα '80s μανουλιών και είναι φυσικές κοινωνοί ενός μεγαλειώδους legacy.

Φαρμακερό σκαστράκι η μελαχρινή στο μπαρ.

Σκάστρα (από GATZMAN, 31/05/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Galadriel

Αυτό από πούθε βγαίνει κύριε Μαρκάτε μας, από το «σκάω» από το «κάστρο» από το σκασμένο κάστρο από το «αστράκι»;

#2
iron

με πρόλαβες μες, και γω την ίδια απορία έχω

#3
GATZMAN

Από τη σκάστρα των αυτοκινήτων.....χε χε

#4
KosMarkatos

Απ τη σκάστρα των αυτοκινήτων ιντίιντ. Το άκουσα πρώτη φορά από πρωην μπρακατσέλια σε μπαράκι στη Λάρισα. Το αγάπησα σαν όρο από την πρώτη στιγμή:))))

#5
Galadriel

«Και τί είναι η σκάστρα των αυτοκινήτων;» αναρωτήθηκε ο Richard.

#6
jesus

τα αυτοκίνητα με τούρμπο έχουν τη σκάστρα που είναι ένας μηχανισμός (μη ρωτάς κ συ λεπτομέρειες ρε μες) που απελευθερώνει (εκτονώνει) την πίεση που μαζεύει το τούρμπο όταν ο οδηγός αφήνει το γκάζι. τα φέηκ τούρμπο έχουν ένα μαραφέτι που λέγεται σφυρίχτρα (υπάρχει το λήμμα;;) που κάνει γελοιωδέστατη απομίμηση του ήχου της σκάστρας.