Χρησιμοποιείται ως εναλλακτικό του πέφτουλα.

Ο καρχαρίας είναι συνήθως ένα συγκεκριμένο άτομο της παρέας, το οποίο, από την στιγμή της άφιξής του σε μια κοινωνική εκδήλωση (βλ. κλαμπ, μπαρ, καφετέρια) την πέφτει σ' όλα τα θηλυκά γύρω του.

Συνήθως, οι καρχαρίες είναι ετοιμόλογοι, εμφανίσιμοι, με πιασάρικες pick up lines και ιδιαίτερη επιτυχία στον ερωτικό τομέα.

Δεν χρησιμοποιείται για ομοφυλόφιλους.

- Πού σαι ρε τυρόπιτα; Πώς περάσατε χτες στο κλαμπάκι;
- Καλά ήταν στην αρχή, ρε φίλε. Είχα φέρει και θέμα να γίνουμε, αλλά μετά έσκασε ο Άρης ο καρχαρίας και την έπεσε σ' όλες και ξενερώσαμε.
- Καλά να πάθετε μαλάκες. Σας έδειξε τα δόντια του.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
allivegp

Κάποτε, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης είχε φέρει στον Βάζελο μια παιχτούρα από τη Νορβηγία, ονόματι Σίγκουρντσον και την περουσίασε στον Τύπο ως «καρχαρία που σκίζει δίχτυα». Τελικά, η «παιχτούρα» αποδείχτηκε μεγάλη παλταδούρα και όπως ήταν φυσικό έφυγε νύκτωρ από τη Μπαιανία.

#2
HODJAS

Νύκτωρ! Τί ωραία λέξη...

#3
Olisadebe

Ωραίος ;) Καρχαρίες επίσης λέγονται και αλλοδαπές προερχόμενες από το ανατολικό μπλοκ κυρίως, οι οποίες έχουν ως στόχο να βρούνε κάναν χαφτομούνη να του τα μασήσουν ενώ του πουλάνε έρωτα και καυλάντα.

υγ. Που τον θυμήθηκες τον Σίγκιουρσον;.. χαχα!

#4
johnblack

Όχι μόνο αλλοδαπά αλλά και ημεδαπά, άπαντα στο ψάξιμο προς άγραν χορηγού.

Παίζει περισσότερο ως καρχαριάκι, προκειμένου ξερωγώ για υπερφιλόδοξα πορνίδια 20 πλας 20 μίνους με σύντομο πέρασμα από κανά καλλιστείο.

Το καρχαρίας κολλάει θα έλεγα περισσότερο σε καμιά ματρόνα του τύπου Ζήτα Τζόουνς στο Intolerable Cruelty.

#5
GATZMAN

Κι άμα το target group που ενδίδει τελικά στον καρχαρία είναι οι φάλαινες, τότε μιλάμε για φαλαινοκαρχαρία;

#6
Vrastaman

#7
GATZMAN

Καλά... δεν πάιζεσαι. Μέσα στο λίνκ υπήρχε θησαυρός. Από τη γαλακτερή κηρώδη ουσία spermaceti, εύκολα παραπέμπεσαι στο σπαρματσέτο, το οποίο είναι κερί (βλ. μανουάλι by derti, λαμπάδα). Και ερχόμαστε τώρα στον Τριαντάφυλλο. Διαβάζουμε για το σπαρματσέτο:
σπαρματσέτο το [sparmatséto] & σπερματσέτο το [spermatséto] O39 : φωτιστικό κερί· στεατικό κερί, αλειμματοκέρι. [αντδ. < ιταλ. spermaceti αρσ. εν. που θεωρήθηκε πληθ. *οι σπερματσέτοι > εν. *σπερματσέτος και μεταπλ. σε ουδ. με βάση την αιτ. (και με υποχωρ. αφομ. [e-a > a-a]) < μσνλατ. sperma ceti `σπέρμα φάλαινας΄ < αρχ. σπέρμα + αρχ. κῆτος]

#8
Vrastaman

Το καβλιτζέκι που επεξεργάζεται ο τύπος στο 3ο μύδι θα γινόταν, στα κάρβουνα, πρώτης τάξεως πουτσομεζές.

#9
jesus

moby's dick

#10
GATZMAN

Στοοοος! Και θα' ναι καυλιτζάκι γεμιστό με φυσικό τυρί, κι όχι με τυρί γελάδος που βάζουν στο γεμιστό καυλαμάρι