Αυτός που μιλάει αργά, χωρίς να κουνάει τα χείλια του.

Καλός ο showman, αλλά τόσο αργά που μιλάει, μου κάνει για αργαστρίμυθος.

από το αργά + εγγαστρίμυθος.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
malakia

εγγαστρίμυθος ίσως;

(εν+γαστήρ+μύθος)

#2
Galadriel

Τώρα αυτό είναι μετακάψιμο; Προφ είναι λογοπαίγνιο το λέει και στον ορισμό η ΣΟ.

#3
Vrastaman

Στα γαλατικά, εγγαστριφίξ.

(εν+γαστήρ+Fix)

#4
jesus

για το μετακάψιμο ή απλά ως εμφατικό της λέξης κάψιμο παίζει γενικότερα το afterburn;

#5
Galadriel

Το άφτερμπουρν το βρήκα και δεν κατάλαβα τίποτα σο δεν έχω ενημερωθεί από τους υπουργούς μου. Μετακάψιμο είναι εκείνο το επόμενο επίπεδο όπου καίγεσαι και γνωρίζοντας ότι έχεις καεί, γνωρίζοντες και οι άλλοι, καις τους άλλους επανερχόμενος στην αρχική κατανόηση ή μη του όρου. Θυμάμαι διάλογο από το wall σου τ. Καιρό έχω να σε δω / άντε πέτα δυο βρακιά και ένα μπλέντερ σε μια τσάντα κι έλα / καλά το μπλέντερ τα βρακιά τι να τα κάνω / εγώ πάλι θα έλεγα καλά τα βρακιά το μπλέντερ τι να το κάνω - αυτό αν το έλεγε κατανοών ήταν μετακάψιμο. Καταλάβατε;

#6
jesus

αποχυμωτής ήταν :Ρ

κ ανάμεσα στο «τα βρακιά τι να τα κάνω» κ το επόμενο μεσολαβεί η απάντηση «για να μην κοπανάει ο αποχυμωτής στις λακκούβες»

θξ κ σε σένα. αν κ νομίζω στην παρέα μου το λέμε απλά όταν το κάψιμο παίρνει λέβελ. ένιγουέι.

#7
Galadriel

Ουάου, δεν έχει τέλος αυτό το ανέβασμα, είστε πρότυπα στην παρέα σου, αλλά αυτό είναι κάψιμο στο κάψιμο. Το να πεις όμως «μα αυτό είναι παράλογο» (σώωωωπα) και αυτό να είναι όντως παράλογο με την κοινή λογική την ώρα που επιδίδεσαι σε μαραθώνιο καμενιάς, εκεί δηλαδή που ο πρώτος το γαμάει (σσσσταδγιάλα τόση φλόγα τσάμπα πήγε) και το φέρνει στα επίπεδα του νορμάλ κόσμου, αυτό έλεγα. Καταλάβατε; (αυτό το καταλάβατε με έχει καταστρέψει για να ξέρετε, καταλάβατε;)