Επίσης, αερόσακοι είναι τα μεγάλα βυζιά, είτε φυσικά, είτε, κυρίως, σιλικονάτα.

Σχετικοί είναι οι μπανεύκολοι αστεϊσμοί προς γυναίκα με ευμεγέθη στήθη ότι δεν χρειάζεται να έχει αερόσακους στο αυτοκίνητο, ή ότι μπορεί να σωθεί η ζωή της σε τροχαίο, ή αντιστρόφως ότι σε αντίθεση με τους δόκιμους αερόσακους οι εγκληματικοί αερόσακοι μιας βυζαρούς δεν σώζουν από ατυχήματα, αλλά τα προκαλούν.

  1. «Είναι μεγάλα. Πολύ μεγάλα. Και το ομολογώ: Είναι ευχή, αλλά είναι και κατάρα». Μια μαρτυρία. [...] Μπορεί οι ατάκες «εσύ δεν παθαίνεις τίποτα, έχεις αερόσακους» και τα πονηρά χαζογελάκια που ακολουθούσαν να μας έκαναν τότε να κοκκινίζουμε από ντροπή, αλλά τώρα ξέρουμε ότι έχουμε αυτό που οι άντρες θαυμάζουν και οι γυναίκες φθονούν. Και αυτό που εμείς οι ίδιες άλλοτε αγαπάμε, άλλοτε μας εκνευρίζει αλλά πάντα μας εξασφαλίζει μια καρέκλα, έστω και στη γραμματεία. (Εδώ).

  2. και ενώ μπορεί (ενν. η Σάσα Μπάστα) να απέρριψε 4 φορές την πρόταση για ταινία πορνό, περιμένει την καλύτερη πρόταση για γυμνή φωτογράφιση με τους νέους εμπρόσθιους αερόσακους… (Εδώ).

  3. POSO EPIREAZH THN SXESH AN H GYNAIKA EXH MEGALA H MIKRA TA STHTHI(VIZIA) ALHTHIA TOSO SHMANTIKO GIA TIS SXESEIS AN THS GYNAIKAS EINAI MIKRA H MEGALA TA STHTHI THS (visia) [...]
    Επιπροσθέτως μπορούμε να βρούμε και άλλα παραδείγματα τα οποία συνηγορούν στην σημαντικότητα του μεγέθους. Ένα απο αυτά είναι οτι μεγαλύτερο στήθος της γυναίκας σημαίνει μεγαλύτερες πιθανότητες επιβίωσης σε τροχαίο ατύχημα. Μπορείς επίσης να εκμεταλευτείς αυτήν την ιδιότητα ενός μεγάλου γυναικίου στήθους και να μην βάλεις αερόσακους στην θέση του συνοδηγού στο αμάξι. Το κερδισμένο ποσό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την βελτίωση της σχέσης. (Εδώ).

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε

#1
Khan

Αρχιμήδης!

#2
Khan

Παρεμπιπτόντως, άκουσα και τον όρο βυζοκαμπούρα.
Και καλά, μία που έχει τεράστια βυζιά καμπουριάζει, καθώς δεν αντέχει το βάρος τους. Ιδίως αν είναι σιλικονάτα, οπότε η φύση δεν την έχει προικίσει με τις αναγκαίες αντοχές. Η γυναίκα με βυζοκαμπούρα χαρακτηρίζεται από το ότι δεν έχει ανάλαφρο σέξι περπάτημα, ούτε τ. τσολιά, αλλά περπατάει βαριά και έχει τα πόδια καλά στερεωμένα στην γη. Ωσεκτουτού, διακρίνεται για τις παραδοσιακές αρετές μιας ρεαλίστριας γυναίκας, που ξέρει να φέρει τα βάρη της ζωής, όπως άλλωστε και η χαμηλοβλεπούτσα με την οποία ομοιάζει. Κορίτσια για σπίτι! (Δεν βρήκα διαδιχτυακά ευρήματα, οπότε είναι μη διασταυρωμένο).