Σατανικό - ειρωνικό γέλιο που κυρίως χρησιμοποιείται όταν θέλουμε να δείξουμε ότι υπερισχύουμε σε κάποιο ζήτημα, ή όταν δηλώνουμε ξεκάθαρα την επιτυχία μας σε αυτόν που έχει ηττηθεί.

Ολυμπιακός: Τι στο καλό; Μας νίκησε η ΑΕΚ χθες!
Αεκτζής: Μουαχαχχαχαχαχαχχα πουτσοπόρνη !!!!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Ιντερνετική ονοματοποιία ξεκαρδιστικού γέλωτα.

Σε αντίθεση με το λωλ και τις παραλλαγές αυτού, το μουάχαχαμουάχαχαχα, σε πλήρη ανάπτυξη) εμπεριέχει και ψήγματα μητσοτακικού Γκραν Γκινιόλ.

Δέον να σημειωθεί ότι το μουάχαχα έχει ευρύτερη εφαρμογή από την προγενέστερη μη ιντερνετική διατύπωση μπουάχαχα, η οποία αφορούσε κυρίως κρύα αστεία.

- Μουαχαχα!!! καλα ειδικα το δευτερο βιντεο ειναι για τον μπουτσο. Περα το οτι οι τυποι ειναι κακοι ηθοποιοί αυτος που κρατάει την κάμερα ειναι πολύ κουλ δεν μασάει απο νεφελιμ... τι αντρας θεέ μου χοχο! Παιδια μην μασάτε οσο έχουμε τον Λιακοπουλο τα νεφελιμιά θα μας κλασουν μια μάντρα αρχίδιές. (από εδώ)

- Επιπτωσεις το Ι5 δεν εχει. (πχ, μουά, με ι5 και τωρα ειμαι υπαλληλος δημου...μουαχαχα)
(από εδώ)

...είχα αργήσει για την συνάντα του slang.gr. Η τελευταία πινακίδα, πριν από πάρα πολλά χιλιόμετρα, έγραφε «Transylvania: 2O Km». Μια γνώριμη παγερή φωνή μέσα μου ψυθίρισε «Έχεις χαθεί Βράσταμαν, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε, μουαχαχαχαχαχα» και μια νυχτερίδα έσκασε με ένα βδελυρό πλααατς στο παρμπρίζ του νοικιασμένου Dacia. Η μειδιούσα πανσέληνος κοκκίνισε μέσα από τα αίματα του ιπτάμενου τρωκτικού. Έκλασα πετούγιες...

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία