Νέοι άνθρωποι με παλαιικό τρόπο σκέψης και έκφρασης, που χρησιμοποιούν καραξύλινη γλώσσα, και όταν στα σόσιαλ μίντια δέχονται επίθεση από αντιπάλους / haters, απαντούν ειρωνικά και με ακραία φανατίλα.

Η καθ' ημάς ΚΚΚ (Κοτζιάς-Καμμένος-Κωνσταντοπούλου) θα ζαβλακώσει απολύτως τη γερολαία ΣΥΡΙΖΑ που δίνει τον υπέρ πάντων Αγώνα της στα σόσιαλ. (απ' το twitter, 10 Mar 2015)

Περίεργο αλλά σε μένα στο νέο ορισμό δεν εμφανίζεται κανένα S ή bold κλπ. Είναι απλά έτσι  (από soulto, 13/03/15)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
σφυρίζων

Μπραβο βρε Σουλτω, ανανεώσεις το σάη. Βλ και παιδαριογέρων.

#2
σφυρίζων

(ανανεώσεις, το ωτοκορέκτ μου μέσα!)

#3
σφυρίζων

Ανανεώνεις (γκρρ)

#4
soulto

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά η δουλειά που έχετε κάνει μερικοί εδώ μέσα, με έχει αφήσει παυλόπουλη. Κατά τα άλλα έχω πελαγώσει, δεν ξέρω σε έναν ορισμό πώς να κάνω αναφορά σε άλλα λήμματα, κλπ

#5
σφυρίζων

Για αναφορά σε άλλα λήμματα: πατάς την ένδειξη [W] tag που εμφανίζεται δίπλα στο λήμμα που θέλεις να λινκάρεις και στη συνέχεια κοπυπαστώνεις το πεδίο που εμφανίζεται στο κείμενό σου.

Εναλλακτικά, όταν γράφεις έναν ορισμό, στην δεξιά στην στήλη κάτω από τα bold και τα italics εμφανίζονται ένα λοξό βελάκι και ένα S (το λογότυπο του σλανγκρρρ). Το λοξό βελάκι είναι για εξωτερικά λυνξ, ενώ με το S αναζητάς και λινκάρεις λήμματα του σαητόστ. Πριν πάντως καταχωρήσεις κάτι, μπορείς να κάνεις trial and error (που λένε και στα χωριά μας) πατώντας το «Προεπισκόπηση». Συμβουλή που ο ίδιος δεν τηρώ, όπως προκύπτει πανηγυρικά και από τις συχνές φεϊλούρες στα γραφόμενά μου.

#6
soulto

8νχ!

#7
Rebelais

Αμμμπράβο! ναι,ναι κι εγώ είχα αρκετά fail στην αρχή πριν βρω πώς ακριβώς ενσωματώνεις ένα %$@#@#$ λήμμα!

#8
soulto

Σόρι που επανέρχομαι και σε ζαλίζω. Λες: «Εναλλακτικά, όταν γράφεις έναν ορισμό, στην δεξιά στην στήλη κάτω από τα bold και τα italics εμφανίζονται ένα λοξό βελάκι και ένα S».
Δυστυχώς όταν πρόκειται για νέο ορισμό δεν εμφανίζεται τίποτα! Τα μπολτ κλπ υπάρχουν μόνο στον σχολιασμό. Οπότε η μόνη δυνατότητα, αν καταλαβαίνω σωστά, είναι το [W] tag.
Ευχαριστώ πολύ και πάλι.

#9
σφυρίζων

Σουλτω, ίσως το παρακάτω πριντοσκρίνι σε βοηθήσει:

Σε νέο ορισμό πατάς το «S» και ανοίγει ένα πεδίο: στο κουτάκι γράφεις αυτό που ψάχνεις, πιχί «ξενοδοχεία». Στο συγκεκριμένο, βγάζει λινκ στο λήμμα σου. Κλικάροντας το λίνκ, αυτόματα αυτό αντιγράφεται στο κείμενο που γράφεις - et voilà!

[img]http://www.slang.gr/media/img/201503/e65b98cfa59730d897d4e4b97f77de21.JPG[/img]

#10
soulto

Βεβαιώθηκα τώρα-μετά το πριντσκρίνι σου- οτι όπως σου έγραψα πριν «Δυστυχώς όταν πρόκειται για νέο ορισμό δεν εμφανίζεται τίποτα! Τα μπολτ κλπ υπάρχουν μόνο στον σχολιασμό».
Στη φωτό φαίνεται ακριβώς τί βλέπω εγώ.

#11
Khan

Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με τη Σούλτω τελευταία. Αλλά μόνο όταν γράφω μέσω Γκουγκλ. Όταν γράφω μέσω Ίντερνετ Εξπλόρερ είναι εντάξει. Μπορεί και να είναι εντελώς τυχαίο βέβαια, απλώς το καταθέτω.

#12
vikar

Χάν, όταν λές «όταν γράφω μέσω Γκούγκλ» εννοείς τον κρόουμ ή κάτι άλλο;

(Παρεμπιπτόντως, εγώ που χρησιμοποιώ φάιρφοξ δέν έχω αυτό το πρόβλημα.)

#13
vikar

Όντως, μόλις δοκίμασα με κρόουμ και τα κουμπάκια δέ φαίνονται. Μπάγκ... Συνεπώς, είτε βάζουμε τα γούταγκ με το χέρι, είτε παίζουμε με άλλους μπράουζερ για την ώρα.

#14
soulto

πάντως εγώ έχω το πρβλμ με φάιρφοξ

#15
Khan

Ναι, Κρόουμ εννοούσα, είναι κάτι μήνες που συμβαίνει. Με Ίντερνετ Εξπλόρερ δεν έχω πρόβλημα.

#16
vikar

πάντως εγώ έχω το πρβλμ με φάιρφοξ σούλτο Σ' αυτήν την περίπτωση, προσπάθησες να πιάσεις το πεδίο (που είναι να γράψεις τον ορισμό) απο τη γωνία κάτω δεξιά, και να το σύρεις προς τ' αριστερά μπάς και φανερωθούν τα κουμπάκια; (Στο κρόουμ πάντως αυτό δέν μου δούλεψε.)

#17
σφυρίζων

Νομίζω ότι ο vikar καίτοι προβληματικός βρήκε την λύση!

#18
soulto

hell yeah vikar!!

#19
vikar

Νομίζω ότι ο vikar καίτοι προβληματικός βρήκε την λύση! sfyrizon Έχω λύση και για την περίπτωσή σου. Πές μου ποιό μοντέλο έχεις και θα σου πώ πως να την βγάλεις, έλα, αφού του λόγου σου απο αυτοδιόρθωση ιδέα.

#20
σφυρίζων

Ηλεκτρονικός μοντελοπνίχτης;

#21
soulto

αχαχαχαχό, αγόρια...