Αμμοχάλικο: Αδρανές υλικό που χρησιμοποιείται κυρίως στην οικοδομική τέχνη. Σχετικά: χαλίκι, λατύπη, ψαμμίαση, γαρμπίλι. Το αμμοχάλικο είναι στερεό μίγμα που διακρίνεται σε χονδρόκοκκο και λεπτόκοκκο ανάλογα με το μέγεθος των κόκκων από τους οποίους αποτελείται.

Σλαγκικά: Χρησιμοποιείται ως εμφατικό στην απειλητική έκφραση «θα σε γαμήσω», οπότε και η έκφραση παίρνει την μορφή «θα σε γαμήσω με αμμοχάλικο».

Βοηθητικά υλικά κατά την διείσδυση - κατάταξη:

Προς διευκόλυνση / μεγιστοποίηση της απόλαυσης: Ως γνωστόν σε περιπτώσεις διείσδυσης του πέους στο αιδοίο ή τον πρωκτό, μπορούν να χρησιμοποιηθούν βοηθητικά μέσα (κρέμες, ζελέ ή η κλασική βαζελίνη) με σκοπό την ελάττωση της τριβής κατά την είσοδο, ώστε να αποφευχθούν οδυνηρά φαινόμενα που θα εμπόδιζαν τον δέκτη να συγκεντρωθεί στο απολαυστικό τμήμα της διαδικασίας. Με την βοήθεια της κρεμούλας, αυτός που τον τρώει τον ευχαριστιέται περισσότερο.

Προς πρόκληση δυσχέρειας / μεγιστοποίηση του πόνου: Αντιθέτως με τα προηγούμενα, στην περίπτωση χρήσης αμμοχάλικου, το επιδιωκόμενο είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αύξηση της τραχύτητας και της σχετικής τριβής, με συνεπακόλουθο την κορύφωση της αντίστοιχης οδύνης και την πρόκληση του μέγιστου πόνου στον αποδέκτη του καβλιού που απειλεί.

Άλλα υλικά με τα ίδια αποτελέσματα, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κυριολεκτικά ή να χρησιμοποιηθούν αντιστοίχως σε απειλή: γρέζια, σκλήθρες, γυαλόχαρτο.

Συνοψίζοντας, η προσθήκη του «με αμμοχάλικο» στην απειλή «θα σε γαμήσω» καθιστά ενήμερο τον αποδέκτη της φράσης ότι, όχι μόνο θα τον φάει, αλλά θα τον τσούξει, θα τον ματώσει, θα τον σκίσει, θα, θα, θα και γενικώς θα τον πονέσει όσο δεν παίρνει άλλο.

Και δεν το θέλουμε αυτό, δεν το θέλουμε α-α.

-Μου πήδηξες την γκόμενα ρε καριόλη; Το παραδέχεσαι έτσι ξερά; Θα σε γαμήσω, ρε σκατόπουστα, με αμμοχάλικο θα σε γαμήσω!!! Θα πεθάνεις ουρλιάζοντας και θα χέσω στον τάφο σου μετά ρε!!! (αρασέ / ζετέ / μπουκετέ / σάπισμα μέχρι να προλάβει ο ελεεινός να φύγει τρέχοντας κουτσαίνοντας για να μάθει να σέβεται)

Πού ξέρει κανείς τί κρύβεται πίσω από ένα αθώο πρόσωπο. Αυτουνού δεν του πονάει το εργαλείο ούτε με αμμοχάλικο. (από Galadriel, 28/02/09)To Λίλιαν με αμμοχάλικο (από Vrastaman, 11/03/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Hank

Real ol' slang!!! Το είπε κι ο Βάγγελας στον Πέρι στο «the Slang & the Restless», όταν ο τελευταίος του έστειλε προσκλητήριο για τον γάμο με Λίλιαν.

#2
GATZMAN

Ετς, Ετς, Ετς!

#3
pavleas

Ιδανική η ποταμίσια άμμος.

#4
GATZMAN

Μπρός στα καύλη τι 'ναι ο πόνος;

#5
Galadriel

Θεγκζ για τα λινξ μοντεράτορα :)

#6
poniroskylo

Λίγο κούφια δεν είναι αυτή η απειλή; Διότι ο κώλος, ας πούμε, στον οποίον θα μπει το αμμοχάλικο θα γίνει σαν rapex και ο επίδοξος γαμιάς θα πρέπει νάναι ή πολύ παληκάρι ή πολύ μαλάκας ή πολύ μαζόχας για να βάλει τίποτ' άλλο. Νομίζω;

#7
pavleas

Θα συμφωνήσω με το λόσκυ.
Η χρήση του ρήματος «γαμώ» είναι καταλυτική πάρ' αυτα.

#8
ο αυτοκτονημενος

με χρηση σμυρίγλης ακομα καλητερα

#9
Galadriel

Υπάρχει απάντηση πονηρό. Δύο μάλιστα.

Πουθενά δεν λέει ο απειλών ότι θα τον γαμήσει με το δικό του. Μπορεί ωραιότατα να χρησιμοποιήσει βοηθητικά μέσα - βλ. «θα σε γαμήσω με σκουπόξυλο» (ασιστ).

Επίσης, εφόσον ο απειλούμενος δεν τον έχει ξαναπάρει τον απειλούντα, υποβόσκει το ενδεχόμενο ο απειλών να μην είναι ανθρώπινο ον, αλλά αντίθετα να είναι πχ ο Megatron των Decepticon σε μυστική αποστολή. Πού ξέρει κανείς, το ρισκάρεις;

#10
GATZMAN

Α χαχα ανοίγει το αερόστατο

#11
Vrastaman

Σ&Μ καθώς πονάει αμφότερους και τους δύο!

#12
Galadriel

Εν κακό το μήδι 2, εν καθόλου κακό.

#13
beth

πριν καμμια 10αρα χρονια ειχα πετυχει στο 'εψιλον' μαλλον, κατι ιθαγενεις στην αφρικη που βαζαν κατι ενθεματα παιζει να ταν κατι σα χαλικια, κατω απο το λεπτο δερμα του πουτσου , οχι του κεφαλιου του κορμου.αυτο το καναν για να χει εξογκωματα σαν κατι δονητες .

#14
jesus

υπάρχει αντίστοιχο κ στα γαλλικά, σε φράσεις τύπου va te faire enculer avec une poingée de gravier ίζολ «να πας να σε γαμήσουνε με μια χούφτα χαλίκι. βλ πχ εδώ.

#15
MXΣ

δες και το «με την αρμύρα»

#16
slanger

Πείτε μου βρε παιδιά, για όνομα του θεού, γιατί δες θα μπορώ να κοιμηθω:
Κώλος με άμμο ή κώλος από άμμο είναι αυτο;

#17
Khan

Κώλος με άμμο, νο; Δηλαδή δεν κοιμάσαι ακόμα;

#18
HODJAS

κώλος με άμμο-μπαξές με λουλούδια

#19
Khan

Τι ποιητής!

Αυτό και το ταπερόφθαλμος...

#20
slanger

Κοιμήθηκα, αλλά είχα «ανήσυχο» ύπνο.
κωλάρα η λόγκο

#21
HODJAS

Μπαααα! Πού ποιητής;
Απλά το κολλάω παντού (κώλος + οτιδήποτε = μπαξές με λουλούδια). Έχει αμετάβλητη αξία ο κώλος, που εκμηδενίζει οιανδήποτε προστιθεμένη τοιαύτη.
Τί λένε οι μαθηματικοί μας;

#22
vikar

Οτι μιλάς για «νόμο απορρόφησης». Να χαρώ εγώ υποσυνείδητο... :-Ρ

#23
Galadriel

Να αναφερθεί για λόγους πληρότητας, εκδοχή που άκουσα χτες: Θα σε γαμήσω με ξυλόπροκες.

Νομίζω πιο λάιτ αυτό. Θα μπορούσε να είναι πχ με σπασμένα γυαλιά, με θραύσματα από λάμες ξυραφιού κλπ.

#24
GATZMAN

Θα μπορούσε βεβαίως να συνδέεται και με αυτό