Την τρίχα πολλοί εμίσησαν και κυρίως οι άντρες (για τις γυναίκες).

Όποιος έχει καΐλα να μάθει α-πευ-θεί-ας τι θα πει το λήμμα, να πάει εκεί που λέει ΟΡΙΣΜΟΣ - ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ άμεσα. Εκτιμάται ότι είναι απαραίτητη μια εισαγωγή, γιατί οι κύριοι αν δεν τα ακούσουν εδώ, ποτέ δεν θα δείξουν κατανόηση στις μπαγαποντοξούρες των γυναικών και αυτό επιβάλλεται.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ:

Η τρίχα στους άντρες και για τους άντρες:
Υπάρχουν δυο μεγάλες κατηγορίες ανδρών: 1. Οι νορμαλότριχοι, 2. Αυτοί που διαθέτουν δασύτριχο στέρνο ή / και πλάτη κουβέρτα ή / και γεννητικά όργανα τόσο φουντωτά που καθιστούν τον στοματικό έρωτα μια τραυματική εμπειρία, που μπορεί και να αποβεί (εκτός από γελοία, δεδομένου του άθλιου γκούχου γκούχου που χαλάει την μαγεία), ακόμα και μοιραία, αν η τρίχα καθίσει στον φάρυγγα. Επίσης κάποιοι διαθέτουν και τρίχες στα ρουθούνια και στα αυτιά οι οποίες ξεφεύγουν αυθάδικα και είναι μια αηδία και μισή γενικώς.

Το κοινό που έχουν και οι δύο κατηγορίες είναι ότι τους απωθούν (σε γενικές γραμμές) οι τρίχες στις γυναίκες.

Η τρίχα στις γυναίκες και για τις γυναίκες:
Τρίχα οι γυναίκες διαθέτουν σε γενικές γραμμές σε γάμπα, μασχάλη και αιδοίο. Σε ειδικές γραμμές παίζουν και μουστάκι, στήθος, κοιλιά. Σε ακόμα πιο ειδικές γραμμές παίζει και μούσι. Το φρύδι δεν το κατηγοριοποιώ, έχουν όλες και δεν τίθεται θέμα τριχοφυΐας εκεί, είναι περισσότερο θέμα αρμονίας σχήματος, θέμα μόδας κ.λπ.

Το κοινό που έχουν όλες αυτές οι γυναίκες είναι ότι θέλουν να αρέσουν στους άντρες.

Τι δεν θέλουν οι άντρες:
*Γάμπα: Δεν θέλουν να τους αγγίζει γάμπα κάτω από το τραπέζι, καλοκαίρι και να κάνουν ξουτ για να φύγει η γάτα (που νομίζουν ότι πέρασε)
*Μασχάλη: Δεν θέλουν μασχάλη φούντα, με ασημένιες σταγόνες ιδρώτα να κρέμονται από τη κολλημένη τρίχα έξω από το σέξι, κολλητό, τιραντέ μπλουζάκι. Καλά αυτό δεν το θέλει ούτε ο Θεός - που είναι άντρας βεβαίως.
*Αιδοίο: Εδώ παίζεται. Είναι κάποιοι που γουστάρουν τις μαλλιαρές, το χω δει στο νετ αυτό - περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Πάντως σε γενικές γραμμές οι άντρες δεν θέλουν να αντιμετωπίζουν ρέιν φόρεστς, ενώ μεγάλο ποσοστό επιθυμεί έως και την πλήρη καραφλότητα.

Τι κάνουν οι γυναίκες - και πώς το κάνουν:
Βάσει των ανωτέρω και μέσω συνεπαγωγής, έχει κηρυχθεί ένας αμείλικτος πόλεμος στην τρίχα. Ψάχνουν απελπισμένα το καλύτερο τρόπο αποτρίχωσης, δοκιμάζουν να πετύχουν το πιο λείο και βελούδινο, άτριχο δέρμα για να χαρεί ο κύρης τους και να τις επιθυμήσει.

Μια συνήθης πορεία στην αναζήτηση του τέλειου όπλου οδηγεί στα εξής συμπεράσματα:

**Αποτριχωτικό κερί - χαλάουα - ηλεκτρική συσκευή ξεριζώματος*: ξεριζώνουν. Παίρνει πολύ χρόνο, κόπο και πόνο, αλλά τα αποτελέσματα κρατάνε κανα δεκαπενθήμερο. Κι άντε να ξεριζώσεις την γάμπα. Ο απίστευτος πόνος κλιμακούται επικίνδυνα όταν πλησιάζεις σε εδάφη όπως η μασχάλη και ακόμα περισσότερο το αιδοίο, όπου το δέρμα είναι ιδιαίτερα λεπτό και ευαίσθητο. Πονάει. Αρκετές μένουν εδώ γιατί η τρίχα κάνει κανα δεκαπενθήμερο να βγει. Αυτές λένε ότι ο πόνος συνηθίζεται (όντως μέχρι ένα σημείο). Τι τραβάμε ρε πούστη μου, ήθελα να δω μερικούς απ' αυτούς να ξεριζώνουν την τρίχα στα μούτρα τους...

**Αποτριχωτικοί αφροί, κρέμες, ζελέ*: καίνε την τρίχα μέχρι λίγο κάτω από το δέρμα. Γρήγορος τρόπος, κρατάει ελάχιστα (καμιά - δυο μέρες), ενώ μετά την εφαρμογή το δέρμα μυρίζει σαν καψαλισμένο κοτόπουλο, δεν πα να χουν βάλει οι επιστήμονες μέσα εσάνς τριαντάφυλλου και εξωτικών ανθέων.

**Λέιζερ*: αλλάζει τα φώτα στις τρίχες πάνω και κάτω από το δέρμα. Κρατάει πολύ, πονάει πολύ (α, αυτό δεν το λένε στις διαφημίσεις, ποιος να το λεγε...) και κοστίζει απίστευτα.

and the winner is:

Ξυράφι*: all time classic, σταθερά δοκιμασμένο (και από τους άντρες), κρατάει μια μέρα, οι τρίχες μετά βγαίνουν σαν τα αγκάθια του αχινού, αλλά προτιμάται στο μεγαλύτερο ποσοστό γιατί είναι φτηνό και κυρίως είναι γρήγορο και εντελώς αποτελεσματικό (έστω και για λίγο). Α, **και δεν πονάει.

Που λέει ο λόγος, είσαι μέσα στην τρίχα, σου κάθεται η φάση η καλή, λες σόρυ να ρίξω λίγο νερό στο πρόσωπό μου - να πουδράρω την μύτη μου - να βγάλω τους φακούς μου ή κάποια άλλη ηλίθια δικαιολογία πριν, κλείνεσαι στο μπάνιο, πλακώνεσαι χρατς χρουτς στο στεγνό τσακ μπαμ, βγαίνεις κι ο άλλος δεν παίρνει μυρωδιά για το προηγούμενο δράμα σου.

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι, κυρίες που είχαν τραβήξει πολύ πόνο με άλλες μεθόδους στην προσπάθειά τους να αποφύγουν το σύνδρομο του αχινού, ξανακύλησαν στο ξυράφι σε κάποια επείγουσα φάση - τσάμπα όλο το νταβαντούρι, η τρίχα έγινε πάλι αγκινάρα και το ξυράφι μπήκε πάλι στην ζωή τους.

Και μετά από αυτή την συγκεντρωτική και πλούσια ενημέρωση περί μεθόδων αποτρίχωσης, εδώ είμαστεεεεεεεεεεε:


ΟΡΙΣΜΟΣ - ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ:

Μπαγαποντοξούρα είναι η μυστική (εντελώς μπαγαπόντικη) χρήση του ξυραφιού του κυρίου από την κυρία, για να ξυρίσει αυτή τα φανερά ή / και απόκρυφα μέρη της που εκ του φυσικού καλύπτονται από τρίχες. Το ξυραφάκι επιστρέφεται χαλαρά και μπαγαμπόντικα στην συνηθισμένη του θέση και η κυρία σφυρίζει αδιάφορα, όταν ο ανυποψίαστος κύριος το αντιλαμβάνεται. Γιατί βέβαια το αντιλαμβάνεται, επειδή είναι πολλές οι τρίχες της κυρίας Άρη, και το ξυράφι δεν πα' να 'ναι μαχτρία, στομώνει κανονικά.

Αιτία του φαινομένου: η μία και αυτή - ξέμεινε από δικά της ξυραφάκια και πρέπει να ξυριστεί επειγόντως.

Ενδεχόμενες συνέπειες του φαινομένου - για τον κύριο:

  1. Ταλαιπωρείται γενικώς κατά το επόμενο ξύρισμα και ενδεχομένως κόβεται αν δεν πάρει χαμπάρι εγκαίρως την κατάσταση. Επίσης είναι θέμα κόστους, το ξυραφάκι το πανάκριβο το μαχτρία που κανονικά του κρατάει ένα τρίμηνο, τώρα πρέπει να το αντικαταστήσει, αίσχος (ου ρε τσιφούτη, μήπως την βάζεις να σου πληρώνει και τον καφέ;).

  2. Συχαίνεται όταν πάρει χαμπάρι την κατάσταση (γιατί λέει, μπορεί να κολλήσει τίποτα, ίου, αηδία, το 'βαλε η άλλη στο πράμα της και τώρα εγώ στα μούτρα μου, σταφυλόκοκκοι και δεν ξέρω γω τί άλλο έχω ακούσει). Εμένα αυτά μου φαίνονται τρίχες κατσαρές, δεν σε νοιάζει ρε φίλε που το πηδάς, σε νοιάζει που το ακούμπησε το ξυραφάκι σου, αλλά πάλι εγώ δεν καταλαβαίνω καν το θέμα που υπάρχει με το τσιμπούμεραγκ, οπότε μάλλον δεν δικαιούμαι δια να ομιλώ. Το Παράδειγμα μάλλον απαντάει στα ερωτήματα αυτά και δεν μπορώ παρά να το δεχτώ.

  3. Απολαμβάνει τα βελούδινα μέλη της κυρίας χωρίς πρόβλημα αν δεν πάρει χαμπάρι την κατάσταση (δηλαδή και λίγο στόκος να είναι τόσο το καλύτερο, όλα τα προβλήματα λύνονται αφ' εαυτών).

Ενδεχόμενες συνέπειες του φαινομένου - για την κυρία:

  1. Αυτό το αφροδίσιο / την ηπατίτιδα / το AIDS που διαθέτει ο κύριος (που δεν τον ξέρει καλά ή που είναι πχ ο σύζυγός της αλλά έχει ξενοπηδήξει την ρωσίδα ένα βράδυ μεθυσμένος λέμε τώρα...), το γλύτωσε λόγω του προφυλακτικού, αλλά το κολλάει χαλαρά από το ξυραφάκι (κύριος ξυρίζει μούρη - κύριος κόβεται - αίμα στην λεπίδα - κυρία ξυρίζει πόδι - κυρία κόβεται - ιός στην φλέβα - καληνύχτα). Καλό ε;

ΕΠΙΛΟΓΟΣ:

Εμ κοπέλα μου κινδυνεύει η ζωή σου για να μην ακουμπήσει ο λεβέντης καμιά τριχίτσα και του κακοφανεί, εμ είσαι κι από κάτω και σε κακολογούν για τις μπαγαποντοξούρες. Σαν να λέμε τούμπα τα μπιφτέκια. Άμα σου ξαναπεί τίποτα σχετικά:

  1. Κάνω την κινέζα - δεν χρησιμοποίησες το ξυράφι του που να κοπανιέται. Ρίξε και ένα κλάμα γιατί δεν σε εμπιστεύεται (ρουά - ματ).

  2. Άσε την τούφα να του βρίσκεται. «Ξέμεινα από ξυραφάκια και δεν με αφήνεις να χρησιμοποιήσω το δικό σου». Έτσι. Διαφάνεια. Μπορεί να στο δώσει μόνος του και την επόμενη να δεχτεί το φαινόμενο με την στωικότητα που του αρμόζει. Ρισκάρεις να ξενερώσει και να πάει να βρει άλλη, αν αυτό το γεγονός συνδυαστεί και με άλλα ξενερώματα, αλλά η εκδίκησή σου είναι ότι, και με την επόμενη πάλι μπαγαποντοξούρα θα πέσει.


Ασίστ: Βράσταμαν

Αντί παραδείγματος παρατίθεται (από εδώ) συμβουλή που ζήτησε ο κύριος Πάνος από την κυρία Ρούλα:

Ρούλα,
Η φίλη μου που κάποτε μένει μαζί μου (εγώ έχω δικό μου διαμέρισμα) έχει μερικές ενοχλητικές συνήθειες, από το να δανείζεται το ξυραφάκι μου για να ξυρίζει τα πόδια και το... της (σ.ς. μπαγαποντοξούρα που λέγαμε), μέχρι την οδοντόβουρτσά μου. Πώς να το χειριστώ;
Πάνος

Πάνο γεια σου,
Πω-πω, σε καταλαβαίνω. Να ξυρίζει η άλλη το πιπί της και μετά εσύ να ξυρίζεις τα μούτρα σου! Να της τα χώσεις χοντρά, Πάνο. Ίσια και σταράτα. Κορίτσι μου σιχαίνομαι να της πεις για λόγους υγιεινής και μόνο. Αν σου πει κάτι δικαιολογίες του τύπου τα ζευγάρια δεν πρέπει να σιχαίνονται ο ένας τον άλλο, εξήγησέ της ότι άλλο να γεύεσαι το σύντροφό σου σεξουαλικά και παντού κι άλλο να τρως τα υπολείμματα απ’ το δείπνο του! Γιαξ! Πάρε βρε Πάνο και συ ένα δωράκι μια οδοντόβουρτσα κι ένα ξυραφάκι και βάλε τα στο νιπτήρα για εκείνη. Θέλει πολύ μυαλό δηλαδή; Αφού εκείνης δεν της κόβει, κάνε το εσύ που έχεις και το πρόβλημα.

(σ.ς. Έτσ! Αμάν με την γκρίνια πια, λύσε το πρόβλημα!).

Βλ. και ξούρα

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
poniroskylo

Αυτά είναι!

#2
Vrastaman

Όλα τα λεφτά Μες, ξύρισες εφ' όλης της ύλης, now I'm a believer!

#3
Vrastaman

ΥΓ Τρελλά σπέκια κττμγ ένας από τους δύο καλύτερούς σου ορισμούς πήρες ένα προβοκατόρικο μπαγαποντόλημμα κάι ποιησες παπάδες - επίσης μύδια με σουπρίμ, ειδικά αυτό με τα Golden Girls! («Why dont we just set each other on fire» ;-))

#4
iron

Μεςςςςςςςςςςς! μπράβο! έχεις κάτι στιγμές στο κείμενο, άλλο πράμα! όπως:
«Που λέει ο λόγος, είσαι μέσα στην τρίχα, σου κάθεται η φάση η καλή, λες σόρυ να ρίξω λίγο νερό στο πρόσωπό μου - να πουδράρω την μύτη μου - να βγάλω τους φακούς μου ή κάποια άλλη ηλίθια δικαιολογία πριν, κλείνεσαι στο μπάνιο, πλακώνεσαι χρατς χρουτς στο στεγνό τσακ μπαμ, βγαίνεις κι ο άλλος δεν παίρνει μυρωδιά για το προηγούμενο δράμα σου.»
ή ο επίλογος!

δε μου λες, μεταξύ μας τώρα, δεν είναι πλήρως ακατανόητο το γιατί η γαμημένη η αγορά δεν βγάζει τόσο σούπερ ξυραφάκια για τις γυναίκες; ή, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, γιατί εμείς δεν αγοράζουμε τα αντρικά;

#5
iron

η μαντόνα, εμ βέβαια, τα χρόνια εκείνα ο θύσανος ήταν καβλωτικό πράμα, να μην πω και το να περισσεύει η τρίχα από το μπικίνι.

#6
Hank

Άστραψες!!!

#7
Hank

ΥΓ Αρχιμήδης και ο Βράστα. («Modo», για να πω και την σλανγκαρχιδιά μου).

#8
Galadriel

Φχαριστώ. Ήταν ένα χρέος μου που εκπληρώθηκε.

@ιρον: Tο αντίστοιχο του μαχτρία είναι το venus - τρεις λεπίδες και βελούδινο ξύρισμα (και χρωματάκι παστέλ μην ξεχνιόμαστε). Και, προσωπικά, μέχρι να το μάθω αυτό, αγόραζα αντρικά :)

#9
Vrastaman

@ Τhe velvet gurlz: Εαν χρησιμοποιείτε μαχτρία έχετε χάσει επεισόδια κορίτσια! Σε περίπτωση δε που σάς το χάρισαν οι καλοί σας - I hate to be the one to break the news - αλλά το έκαναν για να τα ξεφορτωθούν και να αγόρασαν Gilette Fusion[/I] για τον εαυτό τους (που είναι σήμερα η αιχμή του δόρατος - ή μάλλον, η κόψη του ξυραφιού) και είναι [I]τσίπηδες και μπαγαπόντηδες!

@ Khan the Slang-Orchid: To Μondo Bagapondo αποτίει φόρο τιμής στην σχολή exploitation ψευδο-ντοκιμαντέρ των 60s με70s με τίτλους όπως Mondo Cane του Paolo Cavara και Mondo Topless του αγαπημένου μου Russ Meyer.

#10
Vrastaman

Pavlea, με πιο δικαίωμα ποστάρεις το οικόσημό μου;;;

#11
GATZMAN

Φοβερό ρεπορτάζ. Προϊόν μεγάλης έρευνας.

Συγχαρητήρια!

#12
GATZMAN

Αυτός στην πρώτη φωτογραφία, είναι ο Λιακόπουλος (προ κάποιων ετών) ;

#13
Hank

Ήξερα ότι είχες κάτι πιο ψαγμένο κατά νου...

#14
pavleas

Σπέκια Mes! Vrastaman ήταν πλάθος μου,εχθές που ξυριζόμουνα,συνέχεια αυτό σκεφτόμουνα,για λίγο θα κοβόμουνα έτς όπως δαγκωνόμουνα.

#15
Galadriel

Σας έχασα με τον Λιακό - @Γκατζ: εννοείς στο πρώτο βίντεο (1ο μήδι); Δεν είναι ο Λιακό, είναι το «αιδοίο».

#16
GATZMAN

Καλά...Δεν το 'χα ανοίξει καν. Κοντά έπεσα, ε; Μπουχαχαχαχα

#17
iron

επιμένω ότι τα αντρικά ξυραφάκια είναι καβλύτερα.

#18
Vrastaman

....δεύτερα μόνο εάν συγκριθούν με το μυαλό ξουράφι sου, Iron

Η οριστική πάντως λύση στο σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα της μπαγαποντοξούρας, αδέλφια, είναι να επανέλθουμε στη φαλτσέτα των παπούδων μας!Έτσ!

#19
iron

αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη μέση, λίτεραλυ σπήκινγκ!

#20
Galadriel

@Vrasta: κανόνισε, γιατί σε καμια προχωρημένη φάση, η δικιά σου μπορεί να θελήσει να ξυρίσει τα δικά σου και, με την φαλτσέτα φίλε, διακυβεύονται πολλά μουχαχαα

#21
Vrastaman

Κρύος ιδρώτας! Μετά από αυτό, εισηγούμαι το George's στην μπιφτεκούπολη να μετονομαστεί σε Mes's

#22
acg

...το βερμουδιαρη μου μεσα... Ειναι δυνατον ν' ασχολουμαστε συνεχεια με τριχες;

Παρεμπιπταμπλυ ομως, εξαιρετικο, κατατοπιστικοτατο και βεβαια βγαλμενο απ' τη ζωη.

#23
patsis

Εξαιρετικός ορισμός! Νταξ, ορισμό (απλά) δεν το λες, αλλά είναι φοβερός! Ρε πούστη μου, πόσα καλά δεν έχω διαβάσει ακόμα στο σάιτ...

Άσχετο: Θέλει πολύ ανεπτυγμένη εμπιστοσύνη του ενός συντρόφου για να επιτρέψει στον άλλο να του ξυρίσει τα γεννητικά όργανα, δεν νομίζετε; Πολύυυ μετά το ξεπέρασμα των διενέξεων για μπαγαποντοξούρα πιστεύω.

Mes μήπως γράφεις και σε κανένα περιοδικό και δεν το ξέρουμε; Κι αν όχι, μήπως θά 'πρεπε να δοκιμάσεις;

#24
Galadriel

Αχ πάτση μου μου χει τάξει ο Χανκ θέση αρχισυντάκτριας στο Πουτσοπόλιταν αλλά στο μεταξύ δεν έχω κάτι απτό στα χέρια μου δυστυχώς :(

#25
poniroskylo

Απαιτείται δουλεία εισόδου

#26
Galadriel

Χρησιμοποιείται σε εύκολες γυναίκες οι οποίες όμως έχουν απαιτήσεις προτού σου κάτσουν.
poniroskylo... :(

#27
baznr

Εσύ έσαξες πλόβερ με τσι μνότριχες.
Άψογη.

#28
poniroskylo

Μπορεί να έχει εφαρμογή και στις προσλήψεις, ειδικα σε μαγαζιά τύπου Πουτσοπόλιταν.

#29
Galadriel

Ναι βρε φιλλλαράκι, έχουμε απαιτήσεις, αλλά εύκολη; :(

#30
poniroskylo

'Οχι, ρε παιδάκι μου - δεν θα καταβάλει αυτός τη δουλεία, εσύ θα την καταβάλεις και το ζήτημα είναι πόσο εύκολος/απαιτητικός είναι αυτός, όχι εσύ ... αντιστροφή/ανατροπή, ε;