Το μουνί, στα Κυπριακά. Προφέρεται sheestos, και πιθανότατα να ετυμολογείται από την λέξη σχισμή.

Βλ. επίσης: πούττος.

«Κανείς δε μιλάει στη γυναίκα μου έτσι! ΘΑ ΤΟΝΕ ΣΚΟΤΩΣΩ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΙΣΤΟ ΜΟΥ ΓΑΜΩ, ΠΟΥΝ' ΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ, ΠΟΥΝ' ΤΟΣ;» (Καλαμαρίστικη απόδοση κυπριακού θυμού εξεφραζόμενου με λέξεις.)

«Κανένας εν μιλά στη γενέκαν μου έτσι. Εν να τον ισκοτώσω τον μαλάκαν γαμώ τον σσιήστο μου γαμώ. Πούν' τον μαλάκα, πούν' τον;» (Πιστή απόδοση του πιο πάνω θυμού στα κυπριακά –εκτός αν ο Κύπριος άρχισε να καλαμαρίζει για να τον καταλαβαίνει η γκόμενα και να μην ξενερώνει στο κρεββάτι).

(Από δαμέ)

(από jesus, 29/06/09)παίζει γαμωτζαζ; (από BuBis, 26/08/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Μπεναρόγιας

'στόοοος! Είθισται η χρήση και στο ουδέτερο «το sheesto»!

#2
GATZMAN

sistos=sist.o.s =sister operating system

#3
Vrastaman

Τείπες τωρα μεγάλε! Το μουνί ως OS των sistas! Καλά έτσι και το πάρουν πρέφα οι Ρετζίνα και Γιαλόμα θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι!

#4
GATZMAN

Κι άμα πέσει ιός στό λειτοτυργικό.....

#5
Galadriel

@Βράστα - αναφ. λήμμα: Ωραίο! Αλλά μιλούν άντρες και λένε «γαμώ το μουνί μου μέσα»; αυτά είναι!

@Βράστα - αναφ. σχόλιο Γκάτζμαν: Γιατί καλέ; Καλά του βγήκε το λογοπαίγνιο, εγώ μια φορά συμφωνώ και επαυξάνω (εδώ σκάμε στα γέλια, μας κάνουν πλάκα άντρες για το υποσύστημα που κινεί το όλον αχαχαχααχα, ρε τι διαβάζουν τα υπέροχα ματάκια μου)

#6
Ο ΑΛΛΟΣ

@Μες: Ναι, γιατί; Και στην Ελλαδία το λένε.

Σάμπως ό,τι λέμε ότι γαμάμε, το έχουμε κιόλας;

#7
Galadriel

Εν κακό ως σκέψη αυτό άλλε, έχει κάτι το φιλοσοφικό η όλη ιδέα...

#8
GATZMAN

>γαμώ το μουνί μου μέσα
Οταν λέμε πως κάτι είναι πράσινο, σημαίνει πως απορροφά από το φάσμα του λευκού φωτός όλες τις ακτινοβολίες, εκτός αυτών που του προσδίδουν το πράσινο χρώμα. Αρα μ' αυτή τη λογική και αντίστοιχα προς τα παραπάνω, το πέος έμεινε στην επιφάνεια (στο αντρικό φυσικό σώμα), ενώ τα λοιπά αρσενικά και θηλυκά χαρακτηριστικά (virtual μουνί, κλπ) απορροφήθηκαν σε άλλες πτυχές της υπόστασης κάποιου. Αντίστοιχα το ίδιο θα μπορούσε να συμβαίνει και σε μια γυναίκα (12 εσωτερικά αρχίδια). Οι αποικρυφιστές πάλι, λένε πως έχουμε 7 σώματα (φυσικό, αιθερικό, αστρικό, κατώτερο και ανώτερο νοητικό, ατμα, μπούντι). Υπάρχει η θεώρηση πως κάθε ένα από αυτά τα σώματα έχει φύλο. Ενας άντρας έχει σίγουρα αρσενικό φυσικό σώμα. Τα υπόλοιπα έξη μπορεί να ναι γένους θηλυκού ή αρσενικού. Κατα τη γνώμη τους κάποιος μαλακούλης, γλυκούλης, ζαχαρούλης, κλπ, πρέπει να έχει κάποια θηλυκά σώματα. Αρα και υπό την οπτική αυτή, η φράση που συζητάμε μπορεί να αναφέρεται στα θηλυκά αυτά σώματα.

#9
iron

γκατς μας, από τί όνειρο περίεργο ξύπνησες σήμερα;;;

#10
GATZMAN

Ω ναι! Είναι και το φεγγάρι (moon) που γιομίζει....

#11
popaoua

Καλα,το βιντεακι του jesus εχει γραψει ιστορια στο lineage,χουχουχουχουχου «επεσεν μου το helmet!+6 το helmet!»χαχαχαααα

#12
Vrastaman

Σπεκ Χεσού, τωρα το είδα!

#13
Επισκέπτης

Βλέπε επίσης :

«εφκήκεν ο σσίστος μου» = μου βγήκε η πίστη
«τον σσίστο που σ' έφκαλε/έκλασε» = το μ..νί της μάνας σου
«τον σσίστο μου μέσα» = το κέρατο μου