Φαίνεται μια μικρή άκακη τριχούλα κι όμως προκαλεί αμόκ στους τριχοφοβικούς, ενώ θεωρείται ως το απόλυτο σκοτεινό αντικείμενο του πόθου για άπλυτους, νταλικοθύματα, θεούσους, το Νίκο Καζαντζάκη και άλλους που γουστάρουν ωμοσέξουαλ καταστάσεις.

Η μασχαλότριχα κάνει την εμφάνισή της συνήθως σε λοιδορίες παρόμοιων λατέρνατιβ συμπολιτών μας, σε διλήμματα για το αν πρέπει ο άντρας να την ξυρίζει, ή, έστω, τριμάρει, ή απλώς μη επιδεικνύει, αλλά συχνά λαμβάνει και στάτους καθαρά φετιχιστικό.

  1. Το πιο τραγικό βέβαια είναι ότι μας περιβάλλουν Κνίτες κ Εαακίτες.(Εγώ στον ίδιο χώρο με αριστερούς-τι decadence) θυμάμαι ανυποψίαστη στην εγγραφή με πλησιάζει μία άβαφτη,άλουστη,τριχωτή-η μασχαλότριχα να πετιέται απ'τα μανίκια,με μπλούζα Che,ιδρωμένη(αυτές οι λαικιές ιδρώνουν) και τολμα να μου απευθύνει το λόγο(Εμένα που έχω κάνει καθαρισμό προσώπου πλάι πλάι με την Paris Hilton) με μία άνεση κ μου λέει να γραφτώ στην παράταξη. Λέω μόνο αν διαθέτει VIP section κ γυρνάει κ με βρίζει η αχτένιστη. (Εδώ).

  2. Δεν είναι απίθανο να έχουν ανοιχτή την τηλεόραση στο 4Ε και παρακολουθούν τις άπλυτες θεούσες να μιλάνε για τις ιαματικές ιδιότητες του φλαμουριού αλλά και την αρετή του να μην βγάζεις τα φρύδια σου και να μην ξυρίζεις την μασχαλότριχα... (Εδώ).

  3. Εντάξει, δεν θα θίξω το ότι στοιβάζεσαι στα λεσβιομάγαζα σαν το γίδι και γλύφεις τη μασχαλότριχα της διπλανής μέχρι να φτάσεις το καλαμάκι του ποτού σου. (Εδώ).

  4. μα είσαι μια ξεχωριστή νιφάδα..είσαι μια μασχαλότριχα από την ιερή μασχάλη του ρουβά. εντάξει, θα μετράω τις ώρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα.... (Εδώ).

  5. σιγά τον άντρα μωρέ, τι να τον κάνω εγώ αυτόν τον φλώρο, αυτός έτσι και δει μασχαλότριχα κοτσίδα και αξούριστο πόδι θα λιποθυμήσει μωρέ. (Εδώ).

  6. βάλτε στην βαλίτσα 1 βερμούδα, 1 μπλουζάκι αμάνικο (για να φαίνετε η μασχαλότριχα) και 1 σώβρακο. (Εδώ).

  7. Ιερά λείψανα: η μασχαλότριχα του Αγίου (Εδώ).

(από Khan, 03/08/13)(από Khan, 03/08/13)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε

#1
Galadriel

Τα σχόλια περιλαμβάνουν κορυφαία λινκ, μου φτιαξες τη μέρα.

#2
Khan

Χαίρομαι!

#3
soulto

Το κίνημα αξύριστης μασχάλης εξαπλούται: "Από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέχρι τα κόκκινα χαλιά, από τη Νέα Υόρκη ώς την Κίνα, οι τριχωτές μασχάλες επιστρέφουν στο προσκήνιο και υιοθετούνται ακόμη και από σταρ του Χόλιγουντ. Γυναίκες επιδεικνύουν περήφανα τις τούφες τους στο Instagram και το YouTube."