Αυτή την προφανούς ετυμολογίας κακιά λέξη την είχα ακούσει (και χρησιμοποιήσει, αλλά μην το πείτε κανενού) μερικές φορές στα ογδοενενήνταζ και παναπεί με τσίτα τα γκάζια, μαλλιοκούβαρα. Μη γκάνετε το γκόπο, δε γουγλίζεται ούτε την έχω βρει πουθενά αλλού. Οπότε την καταθέτω έτσι για να υφάρχει, κι όποιος ξέρει τίποτις, εδώ από κάτου είναι τα σχόλια.

- Μεγάλε το είδες το καινούργιο μου εργαλείο; Ένα κοπάδι αλόγατα κάτω απ' το καπό, διακοσαρίζει για πλάκα ρε συ, εχτές κατέβαινα από Καρέα γαμητός, φάγανε τη σκόνη μου όλοι.
- Μπράβο αγορίνα μου, μπράβο. Κοίτα μη φάνε και τα κόλλυβά σου....Και δε μου λες, εκεί που το πήρες, σου κάνανε και τη σπάτουλα δώρο;
- Ποια σπάτουλα;
- Τη σπάτουλα για να σε ξύσουνε απ' την άσφαλτο έτσι και στουκάρεις πουθενά με το κωλοπειραγμένο το κουβαδάκι σου βρε μαλακισμένο...

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
PUNKELISD

Τι εννοείς «μερικές φορές στα ογδοενενήνταζ»; τι θεωρώ καρακλασική έκφραση, σε φάση ότι μπορεί και να υπάρχει ήδη στο σάι.

#2
deinosavros

Πού 'σαι συ ρε παιδί;
Όχι, δεν υπάρχει, το έψαξα. Ε, ας βάλουν οι μόντουλοι και «Κλασσικά». Εξακολουθώ να μην μπορώ να στείλω πμ αν και λαμβάνω κανονικά.

#3
deinosavros

Την είχα ακούσει, δλδ είναι πολλά χρόνια που δεν την ακούω. Παίζει ακόμα;

#4
PUNKELISD

Καραπαίζει λέω ΄γω, αλλά μπορεί οι επαρχιώτε να τη χρησιμοποιούμε περισσότερο.