Εν αντιθέσει με την λυματολάσπη, η οποία αποτελείται από βιολογικά κεκαθαρμένες ακαθαρσίες, η λημματολάσπη δεν υπεβλήθη στην εν λόγω διαδικασία με αποτέλεσμα να απαρτίζεται από άχρηστα προϊόντα και μόνον. Αντιπροσωπεύει τον μεγάλο σωρό μέσα στον οποίο καταλήγουν εκατοντάδες λημμάτων, των οποίων μοναδική φιλοδοξία είναι να περάσουν απαρατήρητα (στο 0-0, ούτε πράσινο ούτε κόκκινο). Στην δημιουργία βέβαια του οποίου έχω προλάβει να βάλω κι εγώ ένα χεράκι (ο λημματολάσπουρας).

.

- Μαλάκα, θα τους γαμήσω το Σαββατοκύριακο στο slang! Σού χω κάτι λήμματα μπερκέτι!
- Καλά, χέσε ψηλά κι αγνάντευε, τ'αρχίδια μας κουνιούνται, λημματολάσπουρα!

Ψάχνοντας στη λημματολάσπη (από GATZMAN, 24/04/09)

Βλ. και λύμα, το

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
acg

Εισαι μεγιστος. Επειδη το συγκεκριμενο λημμα εξ ορισμου πρεπει ν' ανηκει στη λημματολασπη, δεν το βαθμολογω, αλλα στην καρδια των αγνων φιλαθλων ειναι τιγκα στο βαζελο. Κατι σαν κι αυτό, το οποιο εμεινε στο 4-1 δυστυχως.

#2
John Kar

Πράγματι, το λήμμα έχει μία εγγενή αδυναμία, μια και εξ ορισμού πρέπει να ταυτιστεί με τον εαυτό του. Οπότε να πω thanks for nothing but thank you acg. Σημασία έχει η φανέλα και όχι τα γκάφρα. Επίσης thx για το link του ποντοδότη που έστειλες, που πάλι εξ ορισμού και επί τη ευκαιρία έφαγε βαζελίνο (5-1).

#3
poniroskylo

Αν τυχόν και αναρωτιέστε ποιός είναι οαπιθανόπουλος ο οποίος δεν κατάλαβε ότι το λήμμα αυτό έπρεπε να μείνει στο 0-0 και έχωσε το πράσινο με το καλημέρα σας - εντάξει, ρε παιδιά, δεν την έπιασα αυτή την λεπτή απόχρωση. Αααα'ι'γκλάν, α'ι'γκλαν!!!

#4
John Kar

Προσωπικά δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία πονηρόσκυλο. Νομίζω ότι είναι καιρός πλέον μαζί με αυτούς που ρίχνουν γαβρόνια να επικηρυχθούν και αυτοί που ρίχνουν βαζελίνες.

#5
iron

ωπ! πώς μου είχε ξεφύγει αυτούνο;

#6
Αναγράμματος

http://www.slang.gr/comments/find/1768 "Επειδη το συγκεκριμενο λημμα εξ ορισμου πρεπει ν' ανηκει στη λημματολασπη, δεν το βαθμολογω,"

Μου θυμίζει λίγο το παράδοξο του Ράσελ, ο ορισμός της λημματολάσπης είναι λημματολάσπη;