Το άκρως ενοχλητικό είδος γιαγιάς, που απαντάται συνήθως με σακούλες ανά χείρας και φαίνεται πως κατέχει ένα είδος έκτης αίσθησης, μια οπίσθια όραση, καθώς μπορεί να μαντεύει την κάθε προσπάθειά σου για προσπέραση και να σου φράζει το δρόμο την τελευταία στιγμή. Η ταχύτητα βήματος είναι αντιστρόφως ανάλογη με την ταχύτητα αντίδρασης στην πιθανή προσπέραση. Το φαινόμενο σπάνια παρατηρείται σε παππούδες.

Προχωράς στο πεζοδρόμιο με βήμα ταχύ και ξαφνικά μπροστά σου φανερώνεται ένα ραμολιμέντο που περπατά ακριβώς στο κέντρο του πεζοδρομίου, φορτωμένη σακούλες σούπερ μάρκετ. Κάνεις έναν ελιγμό για να προσπεράσεις από αριστερά κι εκεί που φαίνεται πως θα τα καταφέρεις, εκείνη με μια ανάλαφρη πιρουέτα σου φράζει το δρόμο, έτσι που πρέπει να σταματήσεις. Το ίδιο συμβαίνει με την προσπέραση από δεξιά. Τελικά παρατάς το πεζοδρόμιο βρίζοντας.

(από BuBis, 20/08/09)(από BuBis, 20/08/09)Slobodan Milosevic. Τον μισούσα δέκα χρόνια, τον συμπάθησα απ\' όταν συλλήφθηκε και πιθανόν δολοφονήθηκε στην Χάγη. (από Khan, 20/08/09)Slobodan Milosevic. Τον μισούσα δέκα χρόνια, τον συμπάθησα απ\' όταν συλλήφθηκε και πιθανόν δολοφονήθηκε στην Χάγη. (από Khan, 20/08/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
rigo21

καλό αλλά απο που βγαίνει το «σλόμπονταν»;

#2
Sir Demetrius Sui generis

μαλλον απο την ελευθερια που διεκδικει στις κινησεις της..καθοτι σλομπονταν ειναι σλαβικη λεξη και σημαινει ελευθερος η «Ελευθεριος» βλ εδω:

http://el.wiktionary.org/wiki/Slobodan

#3
BuBis

Ή από τον Σλόμπονταν -Λευτέρη- Σούμποτιτς τον παλιό μπασκετμπολίστα εκ Σερβίας...

#4
Khan

Μήπως είναι η γιαγιά-«χασάπης των Βαλκανίων»;

#5
Galadriel

Ή από το slow body, η αργή γιαγιά έχει αργό κορμί, σε καθυστερεί στο περπάτημά σου, χελλόοου; (Τείπατώρα!).