Αποκαλείται έτσι περιφραστικά το αυτοκίνητο. Κύρια και πιο σημαντική παράμετρος καταξίωσης στον άτυπο αλλά αδυπώπητο ανταγωνισμό μεταξύ των ανδρών αποτελεί, όπως ακριβώς συμβαίνει και με το γεννητικό μόριο τους, το μέγεθος (κεφαλουραίο μήκος του οχήματος) και έπονται η ιπποδύναμη, οι άνετοι χώροι και τα αξεσουάρ. Όταν την έχουμε μεγάλη (την προέκταση του ανδρισμού μας), μεταμορφωνόμαστε σε κυρίαρχους της ασφάλτου και όλοι οι υπόλοιποι υπάρχουν μόνο για να μας υποβάλλουν ταπεινά ρισπέκ και αυτό αντανακλά τόσο στην οδήγηση μας όσο και γενικότερα στον τρόπο συμπεριφοράς μας. Άλλωστε για μια υπόληψη δε ζούμε όλοι;

- Πήγε ρε συ ο τρισμάλ και πάρκαρε την προέκταση του ανδρισμού του πάνω στη ράμπα των ατόμων με αναπηρία. - Ευτυχώς τον πήρανε χαμπάρι οι streetpanthers και του κολλήσανε το αυτοκόλλητο με τον γάιδαρο πάνω στο παρπρίτς, τον καραγκιοζάκο.

(από allivegp, 06/06/09)(από allivegp, 06/06/09)(από allivegp, 06/06/09)(από allivegp, 24/05/10)Προέκταση του ανδρισμού δέν νοείται μόνο το αυτοκίνητο. (από vikar, 25/05/10)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία