Αποκαλείται έτσι περιφραστικά το αυτοκίνητο. Κύρια και πιο σημαντική παράμετρος καταξίωσης στον άτυπο αλλά αδυπώπητο ανταγωνισμό μεταξύ των ανδρών αποτελεί, όπως ακριβώς συμβαίνει και με το γεννητικό μόριο τους, το μέγεθος (κεφαλουραίο μήκος του οχήματος) και έπονται η ιπποδύναμη, οι άνετοι χώροι και τα αξεσουάρ. Όταν την έχουμε μεγάλη (την προέκταση του ανδρισμού μας), μεταμορφωνόμαστε σε κυρίαρχους της ασφάλτου και όλοι οι υπόλοιποι υπάρχουν μόνο για να μας υποβάλλουν ταπεινά ρισπέκ και αυτό αντανακλά τόσο στην οδήγηση μας όσο και γενικότερα στον τρόπο συμπεριφοράς μας. Άλλωστε για μια υπόληψη δε ζούμε όλοι;

- Πήγε ρε συ ο τρισμάλ και πάρκαρε την προέκταση του ανδρισμού του πάνω στη ράμπα των ατόμων με αναπηρία. - Ευτυχώς τον πήρανε χαμπάρι οι streetpanthers και του κολλήσανε το αυτοκόλλητο με τον γάιδαρο πάνω στο παρπρίτς, τον καραγκιοζάκο.

(από allivegp, 06/06/09)(από allivegp, 06/06/09)(από allivegp, 06/06/09)(από allivegp, 24/05/10)Προέκταση του ανδρισμού δέν νοείται μόνο το αυτοκίνητο. (από vikar, 25/05/10)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
allivegp

Το παρπρίτς λέγεται αλλιώς και μπαμπρίζ.

#2
Galadriel

Χε.

ΥΓ. Να σε πω αλλίβε, τίντομήδι;

#3
GATZMAN

Απέραντος!

#4
Hank

Ετς! Εξ ου και η έκφραση καυλόγκαζο.

#5
allivegp

@Mes: Είναι μια προέκταση ανδρισμού ονόματι Ντοτζ Νίτρο, αβέιλαμπλ από 40 χιλιάρικα και άνω. (Χα, δεν το ήξερες;)

#6
Hank

Τίποτα, τζάμπα πράμα. Για προέκταση ανδρισμού μιλάμε, όχι για ροβύθια...

#7
Galadriel

Όχι μωρέ αλλίβε δεν έχω ασχοληθεί, προς το παρόν μαθαίνω τα μοντέλα της πόρσε (911 καρέρα και τούρμπο, μπόξτερ, κέιμαν, μερικά από τα ανωτέρω κάμπριο, και η τζιμπούρα καγιέν, νομίζω κομπλέ πάμε για τα επόμενα).

ΥΓ αυτή η κάβλα που χετε τα αρσενικά με τα μοντέλα αυτοκινήτων να γνωρίζετε ότι είναι εντελώς μάταια έτσι; Το να θες το καλύτερο αυτοκίνητο είναι σαν να θες να χεις πάντα την καλύτερη γκόμενα: δεν παίζει, κάθε χρόνο βγαίνουν καλύτερα μοντέλα.

ΥΓ2 και τί είναι 40χιλ αδερφέ μπροστά στην κάβλα σου; Σκίστα τα γαμημένα, βάλτους φωτιά και κάφ' τα η ζωή είναι μικρή ε μα.

#8
allivegp

Σύμφωνοι, αλλά έχεις προσπαθήσε ποτέ ν΄ανεβάσεις μια μούνα σε ένα 500ράκι; Ενώ στη τζιπούρα έρχεται και δένει από μόνη της.

#9
Galadriel

Μούνα όπως λέμε γκομενάκι;

#10
anchelito

@Mes:
για την ιστορία Porsche είναι η 356 και η 911 (όχι όλες), τα άλλα έχουν απλώς το σήμα της επάνω ;)

και όσο για τα λεφτά, όπως λέει και ένας φίλος «σαράντα χιλιάρικα, πας καλά; Εγώ για να βγάλω 40 χιλιάρικα πρέπει να δουλεύω δύο μήνες σαν το σκυλί!» και φυσικά οι μπίμπο ψαρώνουν και τους εξηγεί ότι πήρε Κλειώ γιατί το θεωρεί ηλίθιο να δουλεύει πάνω από 15 μέρες για να πάρει αυτοκίνητο και ότι προτιμά τον υπόλοιπο καιρό να κάνει ταξίδια κτλ.

#11
johnblack

Για τα μερσεντικά τα Ες Ελ Κα τι άποψη έχεις αδερφέ;

#12
Galadriel

ανχελίτο δεν έχω να πω τίποτα άλλο παρά να εκφράσω τον βαθύ μου σεβασμό για τον φίλο σου, νομίζω είναι η πιο απίστευτη και επιτυχημένη τοποθέτηση έβερ για το συγκεκριμένο θέμα (προφ δεν πείθει κανέναν, προφ δεν θα του κάτσει γκόμενα μόνο και μόνο για το κλιό, αλλά σίγουρα θα του κάτσει γιατί είναι πανέξυπνος χαχαχα).

#13
Vrastaman

Ή πικρή αλήθεια είναι ότι υπάρχει αντίστροφη σχέση μεταξύ του μεγέθους ενός τουτού και του βεληνεκούς της τσουτσούς του ιδιοκτήτη του...

#14
Hank

Χαχα! Τότε μιλάμε για «υπεραναπλήρωση του ανδρισμού».

#15
Vrastaman

Φεύγω τώρα, πάω το Smart για σέρβις

#16
Galadriel

Του μεγέθους ας ιν...; Του μήκους του σασί; Της ιπποδύναμης;

#17
Vrastaman

Sista θα έλεγα του συνολικού όγκου, ανεξαρτήτως κυβισμού!

#18
Galadriel

Ε δηλαδή η μπόξτερ δεν είναι και να σε πιάνει ψυχοπλάκωμα...

#19
BuBis

Kαι η επιτάχυνση; Σε πόσα δευτερόλεπτα θα έπιανε τα 0-100 πχ.α.ώ (πεοχιλιόμετρα ανά ώρα);

#20
vikar

Η έκφραση χρησιμοποιείται και για οτιδήποτε μπορεί να (υποτίθεται οτι) λειτουργεί ως υποκατάστατο ανδρισμού, όχι μόνο για το αυτοκίνητο. Φίλος γκατζετάκιας απαντούσε πριν χρόνια όταν τον ρωτούσες για το φλασάκι που κουβαλούσε απ' τους πρώτους-πρώτους, «αυτό ειν' η προέκταση του πέους μου». (Τελικά πολύ αργότερα έμαθα περι μνήμης σε γιου ες μπί στίκ και τέτοια, ο ίδιος ποτέ δε μου απάντησε στα σοβαρά.)