Η πουτάνα και το σκυλί είναι οι αρχαιότεροι και καλύτεροι φίλοι του άνδρα. Ουδείς όμως αχαριστότερος του ευεργετηθέντος: και οι δύο έννοιες, αντί να δοξάζονται αενάως, εκφυλίστηκαν σε άκρως υβριστικά γαμοσλανγκομπινελίκια. Υπ' αυτή την έννοια, το πουτανόσκυλο αποτελεί μνημείο αχαριστίας.

Παρά τις σεξουαλικές του ετυμολογικοκαταβολές, εκφέρεται πρωτίστως με την έννοια του τσογλανιού / κοπρόσκυλου και δευτερευόντως σεξιστικά (μουνόσκυλο / καραπουταναριό).

  1. Δειτε το πουτανοσκυλο το Γιωργακη που αφου εκανε τη δουλιτσα του και κατεστρεψε τον τοπο τωρα τα μαζευει και παει στην πατριδα του την Αμερικη να το παιξει καθηγητης ο κρετινος να διδαξει και αλλους σοδομισμενους να κανουν και αυτοι τα ιδια κατα τοπους οπου τους ανατεθει.Ποτε θα ξυπνησουμε επιτελους;

  2. Κακογαμημένη κατσίκα, πουτανόσκυλο, μουνί της λάσπης, μπρίζα σουκω, κοκκινοτσουτσουνομαλάκα, ψωριάρη, λινάτσα, ξυνομούνα, τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα, μαλακομπούκωμα, Μαλακοκαύλη, πορδοβούλωμα, λιγουροσαλιάρη, ντιβανοκασέλα NIMITZ MHN ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ............................

  3. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ SS! ΕΛΑ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΠΟΥΤΑΝΟΣΚΥΛΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

(από διάφορα σάη)

Με την καυλή έννοια (από Khan, 01/02/13)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία