Υπάρχουν δυο μεγάλες κατηγορίες τσιμπουκότρυπας:

Αφενός:

Η ελληνική απόδοση του glory hole, της «σήραγγας» που φέρουν τα χωρίσματα ορισμένων δημοσίων ουρητηρίων για να διευκολύνουν στην διεξαγωγή ανώνυμου στοματικού έρωτα, κυρίως μεταξύ ομοφυλοφίλων. Όπως και με την σκουληκότρυπα, η τσιμπουκότρυπα συνδέει σημεία κατά τέτοιο τρόπο ώστε οι ενδιαφερόμενοι να καταλήγουν σε κάποιο προορισμό που θα ήταν πολύ πιο μακριά μέσω του συμβατικού χωρόχρονου.

Η λέξη προέκυψε από συζητήσεις επαγγελματιώνγια την μετάφραση ατάκας του Homer Simpson («We can outsmart those dolphins. Don't forget -- we invented computers, leg warmers, bendy straws, peel-and-eat shrimp, the glory hole, and the pudding cup!»).

Aφεδύο:

Χυδαιότατη περιγραφή του ανθρωπίνου στόματος. Χρησιμοποιείται κυρίως όταν θέλουμε κάποιος να το βουλώσει.

Εκ των çubuk (της πολυτελούς κεχριμπαρένιας πίπας πού κάπνιζαν οι προύχοντες της Οθωμανικής αυτοκρατορίας) και τρῦπα.

1, - Οι τρύπες που υπάρχουν στις τουαλέτες σε κατεστραμμένα μπαρ της Αμερικής με σκοπό τη «γνωριμία» με το άτομο που βρίσκεται στο διπλανό καμπινέ (δεν μπορώ να το πω πιο κόσμια).
(O πιο κομψός ελληνικός ορισμός της τσιμπουκότρυπας, από εδώ)

  1. - Φτου, σκουληκοτσιμπουκότρυπα!
    (γλωσσοδέτης)

  2. - ...η φοροδιαφυγή, οι μίζες στα εξοπλιστικά και οι λοβιτούρες της Εκκλησίας μας στοιχίσαν στην τελευταία 4ετία όσο περίπου οι παροχές που τάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για παιδεία, υγεία και περιβάλλον οπότε εθνικά υπερήφανοι πολεμόγκαβλοι ορθόδοξοι κάντε μου τη χάρη και ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΤΡΥΠΑ ΣΑΣ. Είναι προκλητικό να τη λέτε εσείς στο ΣΥΡΙΖΑ για μη επαφή με την πραγματικότητα. Αφήστε να του τη λέω εγώ που τουλάχιστον τα λέω σωστά...
    (από εδώ)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Mr. Cadmus

Καλό. Το ξέρω και ως τρύπα της χαράς, αλλά εσύ προτίμησες τη σιγουράντζα... και αν μη τι άλλο, έχεις και τη σφραγίδα επίσημου μεταφραστή στο λήμμα. Να'ναι καλά η πιτσιρίκα...

#2
Vrastaman

Mr Sad Cum, σε παροτρύνω να αναρτήσεις την υπέροχο τρύπα της χαράς πάραυτα! Εξ αυτού προκύπτει και το «happy τρυπινγκ!»

#3
Mr. Cadmus

Που να το αναρτήσω; Στο έτερο φόρουμ;

#4
Vrastaman

Και εδώ και εκει :)

#5
VMelas

Το πρόσθεσα και στο έτερο φόρουμ :)

#6
Galadriel

πλάκα μου κάνετε!!!

#7
Vrastaman

Συμβαίνουν και εις Παρισίους, Μες!

Slav me, το αναγραμμαντείο σε καλωσορίζει στο σλανγκρρρ :-)

#8
HODJAS

Κωλολέει...

#9
Galadriel

Καλέ τί λέτε τώρα, υπάρχει άτομο που θα τον έβαζε σε μια τρύπα έτσι να βρίσκεται; Κι αν πέσει σε σχιζοφρενή και του τον μαγκώσει και του τον πριονίσει; Αν αυτός που θα τον βάλει στο στοματάκι του έχει πυώδεις άφθες; Ότι δηλαδή; Ό,τι δεν ξέρεις δεν μπορεί να σε βλάψει; Γλώσσα να ναι κι ό,τι να ναι; Πλλλλάαααααααακα με κάνετε!!! Ίου!!!

#10
Khan

Εις Παρισίους είχα ακούσει και το άλλο, με αμέτρητα ντισκλαίημερς, ότι έβαζες σε κάποιο πουτσ ινστιτουτ τον πέοντα σε τσιμπουκότρυπα, και από την άλλη βάζανε μια κότα, και γάμαγες την κότα, την οποία φροντίζανε σε κατάλληλη στιγμή να την σφάζουνε, και υποτίθεται και καλούα ότι τα επιθανάτια τινάγματα της κότας δίνανε μια πολύ ηδονjική αίσθηση στο όλο εγχείρημα.

#11
electron

και σε είχα του κατηχητικού!!!

#12
Vrastaman

Χαν, μου έδωσες ένα ωραίο ασίστ. Stay tuned.

#13
electron

ποιο είναι το έτερο φορουμ;

#14
Mr. Cadmus

Χρησιμοποίησε την διαδικτυακή σκουληκότρυπα του κομψού ελληνικού ορισμού και θα μεταφερθείς στο έτερο φόρουμ πιο γρήγορα απ'ότι μπορείς να πεις φτουσκουλικοτσιμπουκότρυπα...