Σε συμπλήρωση των ορισμών για τη λέξη «τούφα», προσθέτω χωριστά την σημασία «μουνί», καθότι έχει αναφερθεί μόνο σε σχόλια άλλων ορισμών για τη λέξη.

Χρησιμοποιώ τον ορισμό του Αίαντα:

Τὸ «μουνὶ» σχετίζεται ἀπόλυτα καὶ διαχρονικὰ μὲ τὴν ἔννοια «τοῦφα», ὅπως προκύπτει ἀπὸ τὴν προσφάτως ἀνακαλυφθεῖσα ἐτυμολογία του (μουνί (σγχρ.) < μνίον (μεσ.) < μνοῦς (ἀττ.) < χνοῦς (ἀττ.) < ....), ὑπὸ τὴν προϋπόθεσι νὰ εἶναι natutel, μὲ τὴ φοῦντα του. Σὲ τριχοφοβικὲς μουνοκαταστάσεις εἴμεθα ὑποχρεωμένοι νὰ βροῦμε ἄλλες λέξεις, πχ βερύκοκο (Ἐμπειρῖκος). Σὲ ἐνδιάμεσες καταστάσεις ὅμως, πχ Brasilian κλπ, θὰ δοκιμασθῇ πράγματι ἡ λεξιπλαστική μας ἱκανότης. Ἐμπρός, σλάγκαρχοι! Ἰδοῦ πεδίον δόξης λαμπρόν.

Επιπροσθέτως έχω να δηλώσω ότι, προφ, λέγεται «τούφα» καθότι είναι τούφα, είναι δηλαδή μια πυκνή συστάδα από τρίχες, η οποία ξεπροβάλλει στα καλά καθούμενα μες τη μέση ενός άτριχου μέρους του σώματος. Γι' αυτό και το λέμε για την γυναικεία και όχι για την αντρική αντίστοιχη περιοχή: ο άντρας έχει παντού εκεί τριγύρω τρίχα, άρα η έντονη τριχοφυΐα της περιοχής εμφανίζεται με fade in και όχι απότομα, δεν είναι τούφα δηλαδή.

Παραδόξως δεν το λέμε για τις τρίχες της μασχάλης.

Κάτι αντίστοιχο είναι το γαλλικό gazon. Το οποίο για όλα φταίει, παλιά ιστορία.

- Μη μου το ξαναπείς τούφα, χωρίσαμε!

η γνωστότερη τούφα έβερ (από ironick, 20/12/09)(από rigo21, 21/12/09)Όλα τα στυλάκια, διαλjέχτε. (από Galadriel, 22/12/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
electron

αποχώριση με μύδι!!!!!!!! κουφό!!!!

#2
electron

έχε γειά......

#3
vikar

Ρίγκο, όποτε ξαναγεμίσεις μπαταρίες εδώ ειμαστε.

[γαμώτ', αυτή η ευθιξία θα μας φάει...]

#4
Galadriel

@μήδι 2: ρε ρίγκο, σε πληγώσανε μωρό μου που σου είπανε για το κοπιπέιστ, τί σε νοιάζει βρε κουτό, έλα εδώ στην μαμά μες που την αποχαιρέτησες και τόσο τρυφερά να σε προστατέψει. Κάτσε εδώ. Είπα.

(@ λοιπούς που αποπήρανε το μωρό: Τί θα γίνει μωρέ, έχουμε πολλούς κάτω από είκοσι στο σάιτ που διώχνουμε και τούτον; Α; Για κανονίστε, οκ, έκανε ένα κοπιπέιστ, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο μπαλέτο δηλαδή έλεορ!)

@ιρονικ: σόρυ για την κατάχρηση του χώρου σχολίων σου αλλά ξεκίνησε το μωρό, συγχωράμε;

#5
electron

το μουνί άφρο δλδς

#6
patsis

Εμένα μ’ αρέσει και μια άλλη έκφραση, όπως και το φαινόμενο που περιγράφει: «φούντα του τσολιά». Είναι η τριχοφυία που αφήνεται ηθελημένα αξύριστη πάνω από τα εχμ, τα... γκουχ-γκουχ, τα χείλη και την κλειτορίδα, ώστε, χωρίς να εμποδίζει σε τίποτα, να προσφέρει ένα (ισχυρό, τολμώ να πω) οπτικό ερέθισμα (αλλά και ζεστασιά και παρέα στην μύτη μας, όταν επικοινωνούμε προφορικά).

Σε γυναίκες δε τσολιάδες, το θέαμα είναι εντυπωσιακό, πολύ πέραν του προφανούς, μπανάλ και εύκολου, λογοπαίγνιου. Και, για να ολοκληρώσω την χειμαρρώδη δημόσια φαντασίωσή μου, η φούντα μετράει ακόμα πιο πολύ όταν δεν είναι φούντα, αλλά ένα απλό, κάθετο παραλληλόγραμμο. Εκεί πια παίζει με το μυαλό σου: είναι μια πινελιά που δεν έχει κανέναν πρακτικό λόγο, αλλά παρέχει την ερεθιστική γνώση ότι η σύντροφός σου το σκέφτηκε και το «ζωγράφισε» στο κορμί της για την γκάβλα σας και μόνο.

#7
vikar

Και για τη δικιά μας πάτσι μου, και για τη δικιά μας...

#8
patsis

Το κτήνος παλεύει μέσα μου, αλλά δεν θα ανεβάσω φωτό. Γιατί κρατάω και ένα επίπεδο, κατάλαβες; (Και γιατί κάποτε είχα κάνει «παρατήρηση» σε συσλανγκιστή για ένα πέος που ανέβηκε - κυριολεκτικά και μεταφορικά - οπότε δεν με παίρνει). Μόνο ιδιωτικές προβολές. Συνεχή peep shows. Περάστε κόσμε.

#9
Khan

Με καλύπτεις γιατρέ μου. Το παραλληλόγραμμο ή λωρίδα είναι το καυλύτερο, η βασιλική οδός μεταξύ του αγροίκου πλήρους θάμνου και του άχαρου πλήρους ξυρίσματος.

#10
aias.ath

Ὁ Μπόμπος ἤθελε, λέει, νὰ γεμίσῃ τοῦφες-τοῦφες παντοῦ, διότι ἡ ἀδελφή του μία εἶχε, καὶ εἶχε χεστεῖ στὸ τάλληρο.

Μεγάλη ἐφεύρεσι ἡ τοῦφα, κι ἂς τῆς φέρονται σκληρὰ αἱ σκληραὶ γυναίκαι μὲ τὰ ξουράφια, μὲ τὰ κεριά, μὲ τὰ λιβάνια...

#11
Galadriel

Για να μπορέσεις να κάνει παραλληλόγραμμα και αν υποτεθεί ότι το μήκος των τριχών τηρείται σε αξιοπρεπή επίπεδα και δεν είναι πραγματικά κοτσίδα του μπι, πρέπει να έχει έντονη τριχοφυία, κατά προτίμηση σκούρα, συνεπώς άμα θες τετραγωνάκια δεν μπορεί να τα χεις όλα (σόου ματς φορ ξανθό μουνί - τρελό γαμήσι). Αυτά τα καλοσχηματισμένα εντελώς γεωμετρικά στις τσόντες παίζει να έχουν υποβοήθηση μακιγιάζ. Έτσι για να σας καβαλήσω τα όνειρα ααααχαχαχαχ

#12
patsis

Mes, επειδή πας να μας γαμήσεις την φαντασιακή μας αυτοθέσμιση, που λέει κι ο Khan, θα το πολεμήσω όσο μπορώ. Και στις ξανθοτρελόμουνες γίνεται το εφέ, μετά από έντονο μαύρισμα, κατά προτίμηση με φυσικό τρόπο (άρα παραλία γυμνή - χα, γεννάνε οι φαντασιώσεις η μία την άλλη, τι νόμιζες;), που κάνει και τις τρίχες ξανθότερες. Άρα πολύ ξανθές τρίχες σε πολύ μαύρο δέρμα. Σα να βλέπεις τσόντα στο αρνητικό. Πλας τσολιάς, πλας το μυαλό μας αναπλάθει σκηνές ξυρίσματος και γυμνισμού για πάρτη μας (άσε με να νομίζω), πλας ψαγμένα στυλάτα εσώρουχα (κι άλλη εικονοπλασία on-the-fly), την αρπάζουμε και βιώνουμε μαζί της την ηδονή. Δεν περιγράφω άλλο.

#13
Galadriel

Λυπάμαι, δεν είχα τέτοιους δραστικούς σκοπούς. Αλλά το ξανθό μαλλί πάνω σε νέγρους έχει πλάκα σο αγαπάμε μη συμβατικές φαντασιώσεις.

#14
electron

#15
iron

#16
electron

#17
patsis

...μπλε... (Τι έγινε ρε παιδιά;)

#18
jesus