1. Οι φανατικοί θαυμαστές του Σταμάτη Γονίδη. Η αρρώστια είναι κληρονομική, αλλά και κολλητική. Δηλ. ένα παιδί που μεγαλώνει σε λαϊκό περιβάλλον και οι γονείς του είναι ευαίσθητοι, ευνταλγκάδωτοι κ.τ.λ. είναι πιθανό να πάρει τα γονίδια από τους γονείς του.

  2. Οι τραγουδιάρηδες που έχουν ζηλώσει την δόξα του Σταμάτη Γονίδη. Το πιο χαρακτηριστικό: Δεν τραγουδάνε, αλλά ουρλιάζουν στο μικρόφωνο με όλη τους τη δύναμη. Επίσης είναι ευαίσθητα καλά παιδιά του λαού μας. Και, καθώς, όπως είπε συνονόματος του συσλαγκιστή μας «ουκ εγένετο μαθητής μείζων του διδασκάλου αυτού», οι μιμητές αυτοί δεν είναι παρά «γονίδια» και όχι the real stuff!

Νταλικέρης ο Βρασίδας ο μπαμπάς, ακούει όλο Γονίδη στο δρομολόγιο. Τώρα πήρε τα γονίδια κι ο γιος του ο Μητσάκος! Όλη μέρα ή Γονίδη θα ακούσει ή γονίδια...

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Hank

ΥΓ. Σε κάποιο χρωμόσωμα πρέπει να υπάρχει το γονίδιο της «δάσυνσης», δηλ. να μην μπορείς να πεις «κλαις», αλλά «χλαις, που χωρίσαμε εσύ για όλα φθαις, ναι ε ε, χλαις, οι πληγές μου είναι ακόμα ανοιχτές» κ.ο.κ. Στα γονίδια περιλαμβάνεται και το ούρλιαγμα, η αδυναμία να τραγουδήσεις χωρίς να ουρλιάζεις.

#2
Galadriel

Α, όλα κι όλα, πρέπει κανείς να εκτιμήσει το υπόβαθρο της φωνητικής αλλαγής και το καλλιτεχνικό της αντίκρυσμα. Δάσυνση ρουλζ, δίνει μια έμφαση στον πόνο του καλλιτέχνη το χ, γιατί παραπέμπει σε επιθανάτιο ρόγχο. Άλλες σφαίρες.

Εδώ γίνονται καν και καν μπερδέματα το κ με το χ μας στενοχώρησαν; (βλ. Σαρρή- μπέρδεμα του στ με το πσ).

#3
Hank

Συμφωνώ, γι' αυτό και την βρίσκω με Γονίδη. Είσαι Αρχιμήδεια, βρήκα κι εγώ στο σωληνάρι το uncensored.

#4
Galadriel

Έτς! Έτς! Έτς!

#5
jesus

προφέρεται όπως στη βιολογία, ή ας πούμε σαν γονίδγια;
κατά το δόλιος-δόλιος σε φάση.

#6
Hank

Και τα δύο θα έλεγα...

#7
Khan

Τουκανισμός: Μάρλεϊ και Αγγελόπουλος στον τοίχο της Στεφανίας Γονίδη.