Μέσα στα πλαίσια μιας απελευθερωμένης αντίληψης σχετικά με τις ανθρώπινες σχέσεις και αντιμετωπίζοντας το σεξ ως χαρά της ζωής και όχι επικύρωση της ιδιοκτησιακής σχέσης μεταξύ των ανθρώπων, έχω την τιμή να παρουσιάσω την κοινόχρηστη γκόμενα.

Αν και πολλές φορές το ερωτικό παιχνίδι δύο φίλων με την ίδια κοπέλα προκαλεί ανεπανόρθωτες παρεξηγήσεις και είναι αιτία ακόμα και τερματισμού της φιλίας τους, αυτό δεν συμβαίνει στην περίπτωση της κοινόχρηστης γκόμενας: δύο ή περισσότεροι φίλοι μπορούν να απολαμβάνουν τις ερωτικές χάρες της εν λόγω κοπέλας (εναλλάξ ή ομοθυμαδόν) χωρίς καμία παρεξήγηση μεταξύ τους.

Για να υπάρξει τόση απελευθέρωση βέβαια, σημαίνει ότι κανείς από την παρέα δεν διεκδικεί την κοπέλα για σοβαρή σχέση. Αυτό γίνεται είτε επειδή η γκόμενα είναι χαζή, είτε επειδή είναι μπάζο, είτε επειδή είναι πολύ πεταχτούλα και αν τα φτιάξει κάποιος μαζί της θα του πάει το κέρατο σύννεφο...

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα άτομα μέσα σε μια παρέα που δεν μπορούν να καταλάβουν πότε μια κοπέλα ανήκει σε αυτή την ειδική κατηγορία γυναικών, οπότε κολλάνε με αυτή, χαλιούνται και ζαλίζουν τ'αρχίδια των φίλων τους προσπαθώντας να την κατοχυρώσουν για τον εαυτό τους, πράγμα βέβαια μάταιο. Πρόκειται για τους γνωστούς χαζομούνηδες που χαλάνε όλη την πλάκα...

  1. - Χθες πήδηξα την Ανθούλα... Καλή φάση φίλε...
    - Καλά ρε μαλάκα, αυτή δεν την πηδάει ο κολλητός σου;
    - Δεν τρέχει τίποτα ρε! Την έχουμε κοινόχρηστη τη γκόμενα...

  2. - ... και μας ζάλισε που λες ο μαλάκας ο Τάσος! Πάλι κόλλησε με μια γκόμενα που γνωρίσαμε στο νησί και μας απαγόρευε και να της μιλάμε κιόλας!
    - Έλα ρε...
    - Και βέβαια η γκόμενα δεν ήταν για τέτοια... Κοινόχρηστη έπρεπε να την έχουμε και οι τρεις, αλλά μας τη χάλασε τη φάση ο βλάκας!

Χρ. Ιακωβιδου: Είναι επαγγελματίας, οδοντογιατρός, shareware και (μάλλον) δεν έχει ιούς! Τι άλλο να ζητήσω απ΄τη ζωή; (από Vrastaman, 02/11/08)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Vrastaman

Σπεκ!

Εκεί που απέτυχαν τόσο οι ουτοπικοί σοσιαλιστές του 19ου αιώνα, οι οποίοι οραματίστηκαν «κοινωνικοποιημένες» ερωτικές σχέσεις, όσο και οι θιασώτες του Sex, Drugs and Rock ‘n’ Roll των 60ς και 70ς, πέτυχαν οι κοινόχρηστες γυναίκες (εφεξής, «οι Κοινόχρηστες»). Ωστόσο, «η έννοια του δωρεάν γεύματος δεν υπάρχει», όλα έχουν το τίμημά τους. Στην προκειμένη περίπτωση, οι ερασιτεχνικές Κοινόχρηστες (όπως αναφέρει και ο Cunning) είναι συνήθως μπάζα. Χαζοβιόλες, σπασαρχιδούδες. Το φαινομενικά δωρεάν sex που προσφέρουν πάντα υποκρύπτει κόστη τα οποία δεν ποσοτικοποιούνται μεν πάντα, αλλά είναι σαφώς άκρως ψυχοφθόρα.
Η ελεύθερη οικονομία κάλυψε το κενό αυτό εδώ και αιώνες με τις επαγγελματίες Κοινόχρηστες οι οποίες από τα προϊστορικά χρόνια ασκούν το αρχαιότερο επάγγελμα. Έναντι συμβολικής καταβολής κοινοχρήστων στον διαχειριστή τους (τσάτσο ή τσατσά) απολαμβάνειςποιοτικές υπηρεσίες, χωρίς ψιλά γράμματα και πονοκέφαλο.
Όταν μας πονάει το δόντι πάμε σε επαγγελματία οδοντογιατρό και έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Το ίδιο πρέπει να ισχύει και με τις Κοινόχρηστες.

#2
GATZMAN

Φίλε Βραστ, σε σχέση με τις δυο τελευταίες γραμμές που γράφεις, ο νους μου πέταξε σε εκείνη τη σεξουάλα οδοντογιατρίνα. Πως τη λένε ρε γμτ;

#3
acg

Χριστινα Ιακωβιδου - το «σεξουαλα» βαλ' το σε εισαγωγικα διοτι απο τη δικη σου γενναιοδωρια, μπορει να βρει το μπελα της η κοπελα αν κρεμασουν τις σεξουαλες. Για το καλο της το λεω;)

#4
GATZMAN

Πάντως πίσω από ορισμένες κοινόχρηστες(share) γκόμενες υπάρχει ο νταβατζής, όπου μπορεί να επιτρέψει διαφορετικά δικαιώματα σε διάφορους πελάτες, όπως ακριβώς κι ο system administrator μπορεί να δώσει διαφορετικά δικαιώματα πρόσβασης στους χρήστες που έχουν πρόσβαση σε ένα share folder(κοινόχρηστο φάκελο) σε ότι αφορά: read, write,delete,κλπ

#5
GATZMAN

Σωστός ο acg!

#6
Vrastaman

- Τι σου κάνω μανάρι μου;
- Reformat! Defrag! Ααααααααα...

#7
Cunning Linguist

Όχι παιδιά, οι κοινόχρηστες γκόμενες δεν έχουν σχέση με αγοραίο έρωτα... Χάνεται το σασπένς έτσι! Εντάξει, αν είναι μπάζα, τότε ας πούμε ότι εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία θέλοντας και μη... Αλλά όταν σου τύχει και κάποια άνω του μετρίου που το κάνει εκ πεποιθήσεως, τότε έχεις ιστορίες να λες και στα εγγόνια σου! :D

#8
Hank

Απορία: Οι κοινόχρηστες έχουν πάντα διαχειριστή, όπως στις πολυκατοικίες, ή όχι απαραίτητα;

#9
Hank

ΥΓ. Ο πλατωνικός σοσιαλιστικός όρος είναι «κοινογαμία»- «κοινογαμείν», που η Μες το σλάνγκισε σε «κυνογαμείν».

#10
Vrastaman

Σίγουρα δεν έχουν θυρωρό (Rapex)