Επειδή το θέμα μ' απασχολεί, ρώτησα έναν γιατρό κι έναν ψυχολόγο να μου δώσει ο καθένας από έναν ορισμό της «Ελλεεινίδας».

Ο γιατρός μου είπε ότι είναι η γυναίκα με υπερβολικά επίπεδα τεστοστερόνης.

Ο ψυχολόγος συμπλήρωσε ότι είναι η γυναίκα με υπερβολικά επίπεδα τεστοστερόνης, που κάνει υπεραναπλήρωση αυτού του γεγονότος με το να δείχνει μια δόση παραπάνω θηλυκή από όσο θα έπρεπε.

Με λίγα λόγια, κάθε άντρας θέλει έναν ορισμένο βαθμό θηλυκότητας απ' την γυναίκα του. Έστω ο βαθμός αυτός «θ». Η Ελλεεινίδα θα είναι πάντα θ + ν . Λίγο παραπάνω. Ως ένα πρόχειρο παράδειγμα θα αναφέρω την ονομασία όλων των αντικειμένων με τα υποκοριστικά τους.

Εννοείται ότι εξαιρούνται οι παρούσες, ήτοι οι γυναικείες παρουσίες- κόσμημα για το site μας. Κι επιπλέον, νομίζω ότι πρέπει να οριστεί και ο Έλλεεινας, (προσοχή: όχι απλώς ο Ελληνάρας), που ως πατέρας, γκόμενος και γιος έχει κάνει τις Ελληνίδες Ελλεεινίδες!

Αν έχετε δει το «Ψυχραιμία. Όλα παίζουν» του Περάκη, η Θεωνά είναι η κλασική Ελλεεινίδα. Η Αλεξανδράτου η υπερβολική Ελλεεινίδα. H Καβαλιεράτου είναι η αντιδραστική Ελλεεινίδα κι η Γιακουμή, κατά την υποκειμενική μου άποψη, ο καλύτερος δυνατός τύπος Ελλεεινίδας (με την ευρύτατη δυνατή χρήση του όρου). Επαναλαμβάνω ότι η κλασική Ελλεεινίδα είναι η Θεωνά.

(Αναφέρω επίτηδες παραδείγματα σέξι γυναικών, που τιμάνε τον όρο «Ελλεεινίδα», δηλαδή οι παραπάνω είναι οι ιδεατές Ελλεεινίδες. Στην πραγματική ζωή, η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη).

Τζένη Θεωνά (από Hank, 30/12/08)(από jesus, 22/11/10)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
GATZMAN

Ωραίος !

#2
Vrastaman

Οι (πολύ) παλαιότεροι θυμούνται και την Ελεεινίτσα Βλάχου, εκδότρια της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ.

#3
knasos

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ;

#4
jesus

πστ, δεν είσαι άξιος ούτε τη μπότα του από σαλάχι να φιλήσεις.

#5
iron

ποιον λέει θεό, τον χανκ;

#6
jesus

δες το υπ' εμού βίδεο.

#7
iron

α καλά, άστο, πάλι δεν μπορώ να δω βιντεάκια γιατί ξαναχτύπησε το πρόβλημα, ναι, ξέρω, θέλω φορμάτ αλλά βαριέμαι.

ότι είσαι θεός το ξέραμε. άλλο.

#8
Khan

Ωστόσο, νομίζω ότι οι Ελληνίδες είναι από τις πιο most improved Ευρωπαίες, και σε εμφάνιση και σε συμπεριφορά. Το στερεότυπο της Ελλεεινίδας μεταβάλλεται προς το πολύ καλύτερο σε εμφάνιση, και νομίζω λίγο πιο αργά και σε συμπεριφορά. Δεν ξέρω τι γνώμη έχουν άλλοι σύσσλανγκοι από την έρευνα παιδοίου.

#9
Khan

Υ.Γ. Το οποίο δεν μειώνει την δόξα και το κλέος του Δημητράκη Τοροσίδη.

#10
gaidouragathos

Όχι ρε άιρο δεν είναι θεός ο τζεζού, ο Δημητράκης Το-ρωσσίδη-ς ο πορνομετανάστης είναι, κάνε αυτό το ρημαδοφορμά να δεις φως, τώρα γιατί εγώ την παραπάνω θηλυκότητα δεν την έχω για κακο, δεν ξέ, μήπως είναι σαν το παραπάνω μπουταλιτέ του ανδρός; Είν' κακό;

#11
Khan

#12
iron

γιατρέ, χωρίς να το ξέρω ακολούθησα τη συμβουλή σου (σήμερα σε διάβασα) και ψες έβαλα 2 άντρες να με φορμάρουν και μετά από 3ωρη θεραπεία γιατρεύτηκα και γω και ο γκομπιούτορας και είμαι ένας ευτυχισμένος άθρωπας τώρα και βλέπω μήδια όπως όλοι σας. υπάρχει θεός λοιπόν, δύο θεοί μάλιστα, αλλά ναι, ουδείς τους ήτο ο τζίζα.

#13
jesus

:(

#14
Galadriel

Όχι όπως όλοι μας. Εγώ δε βλέπω μήδια. Το απαγορεύει η θρησκεία μου (ΙΤ).

#15
vanias

ουί ουί, ου τζές..θεός!

#16
Rebelais

Μήπως θες να πεις Hank, ότι έχει υπερβολικά επίπεδα οιστρογόνων; Εξ ού και η έξτρα θηλυκότητα.

#17
Khan

Ελληνίδα μάνα

#18
soulto

"Ελληνίδα μάνα"