Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν τύπο, ο οποίος έχει φοβερό ψυχαναγκασμό με λεκέδες, μικρόβια, σκόνη κτλ.

Αν πέσει κάτι στο παντελόνι του, παθαίνει κατάθλιψη, γιατί πρέπει όλα να λάμπουν και να είναι ατσαλάκωτα πάνω του. Αν πας σπίτι του, πρέπει οπωσδήποτε να βγάλεις τα παπούτσια, σαν να μπαίνεις σε τζαμί. Θυμάσαι δεκαετία 80-90 στην Αθήνα, που η θεία σου περπατούσε σε πατάκια για να μη χαλάσει το παρκέ; Ε, αυτός το βιώνει μόνιμα.

Αγαπάει χλωρίνη και όλα τα καθαριστικά. Αν αφήσει πιάτο άπλυτο το βράδυ στον νεροχύτη, έχει εφιάλτες στον ύπνο του. Το χιούμορ του είναι φάση Μουτσινάς, οπότε σίγουρα θα ανακαλύπτει συνέχεια κάποιο καινούριο σου ψεγάδι, ή θα κολλήσει σε μια τελείως ασήμαντη λεπτομέρεια στα λεγόμενά σου, με την οποία μπορεί να γελάει 3-4 χρόνια.

Σαφώς μαμάκιας, μίζερος και ενδεχομένως επαρχιώτης. Κρύβει βαθιά μέσα του μια γυναικεία προσωπικότητα, παρόλα αυτά κράζει τους γκέι. Αποκλείεται να σε φιλήσει μετά από στοματικό, πας καλά; Θα πλύνεις δόντια και θα κάνεις 8 γαργάρες με στοματικό διάλυμα.

Αγαπημένη του διαφήμιση: τη στιρέλλα, τη στιρέλλα!
Αγαπημένο του τραγούδι: είμαι η Μαίρη Παναγιωταρά
Αγαπημένη του ατάκα: τα κάνει αόρατα!

  1. Βγήκα με ένα φρούτο χτες, του χύθηκε καφές και έκλαιγε τον λεκέ 3 ώρες.

  2. Ο μπούμπης μου έκλαψε τον λεκέ στο χαλί και πήρε τη μαμά να του πει πώς να τον αφαιρέσει.

  3. Φοράει εσώρουχο μέσα απ' το μαγιό, ξυρίζει πόδια και κλαίει λεκέδες, άσ' το καλύτερα γίνε λεσβία.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Είναι η χοντρούλα ελληνίδα, που παχαίνει πάντα επειδή έχει θυροειδή. Για να ανταποκριθεί στο ερωτικό σου κάλεσμα, πρέπει να την κερνάς αιωνίως, να έχεις μουράτο αμάξι και τεράστιο εργαλείο. Γεννημένη θύμα, αλλά το παίζει θύτης. Υποχωρεί τόσο στα γκομενικά της, σε σημείο που μένει μόνη της, επειδή όλοι την παρατάνε στο τέλος. Θα σου ζητήσει να την γυρίσεις σπίτι, επειδή και καλά φοβάται να γυρίσει μόνη της. Ελαφρώς κλαψιάρα και ενίοτε νευρικιά, όταν δεν γίνεται το δικό της. Παίζει να παρεξηγηθεί με κολλητή της για κάποιον που γουστάρουν και οι 2 σε ένα κλαμπ. Είναι κουτσομπόλα όσο δεν πάει και αρέσκεται στο να κατακρίνει τα κρεβάτια των άλλων. Θα πραγματοποιήσει κάθε σου φετίχ, απλά και μόνο για να μη σε χάσει. Η επαγγελματική της άνοδος, της είναι παγερά αδιάφορη. Θα πάει σε κανα ΙΕΚ, να περνάει η ώρα, αλλά μέχρι εκεί. Στην ουσία θέλει να γίνει μάνα και νοικοκυρά και ο άντρας να της τα φέρνει όλα σπίτι, όπως ο πατέρας της.

  1. Μου την έπεσε μια ελλεηνίδα χτες φίλε άστα... μετά το σεξ ένιωσα 20 χρόνια παντρεμένος.

  2. Η κολλητή μου ήταν ελλεηνίδα. Ανετίλα τάχα, αλλά στην ουσία πιο παραδοσιακή κι από Λωξάντρα.

  3. Άσε τις ελλεηνίδες και πήγαινε με καμιά τουρίστρια.

Λωξάντρα (από Khan, 27/06/13)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Αυτός που γράφτηκε στα γρήγορα, στην τουαλέτα.

Αναφέρεται σε τραγούδια, στίχους που γράφονται πρόχειρα και μπορεί να τους γράψει ο καθένας πολύ εύκολα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι στίχοι του Φοίβου, της Γερμανού και όλα τα τσιφτετελληνικά καψουροσκούπιδα.

  1. Έγραψα ένα τουαλετίσιο τραγούδι: σου έκανα ένα νεύμα και ήρθες με ένα πνεύμα...!

  2. τουαλετίσιοι στίχοι: υποφέρω, στείλε μήνυμα, τεμαχίζομαι, στέλνω τα νεφρά μου με κούριερ, πίνω για πάρτη σου, αμάν τι μου έκανες πάλι-θα το ρίξω στην κρεπάλη, αρρωσταίνω μόνο που σε σκέφτομαι, κτλ.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Αυτός που λέει ζαβές (=χαζές) κουβέντες, αυτός που φλυαρεί άσκοπα.

Χρησιμοποιείται στη Νάξο. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε πέφτουλες, επιδειξιομανείς τύπους, παπατζήδες, φαντασιόπληκτους κτλ.

  1. Μην του δίνεις σημασία, είναι ζαβοκουβεντάς.

  2. Σώπα ρε ζαβοκουβεντά

  3. Δεν μπορώ να την ακούω, είναι ζαβοκουβεντού.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Κακοθάνατος, επίθ. Ο έχων κακό θάνατο, αυτός που πέθανε με άσχημο τρόπο.

Χρησιμοποιείται κυρίως στη Νάξο ως βρισιά-κατάρα και όχι ως έκφραση λύπης. Μπορεί να συνδυαστεί με το αδικοφονεμένος (=αυτός που φονεύθηκε άδικα). Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αντί για το μαλάκας (ή αντί της [μούντζα]ς), ειδικά σε περίπτωση που τα έχεις πάρει κρανίο σε δημόσιες υπηρεσίες, σούπερ μάρκετ κτλ. Όπου νιώθεις αδικημένος -στιγμιαία- ψιθύρισέ το χαμηλόφωνα μέσα απ'τα δόντια. Αποκλείεται να καταλάβουν τι λες.

1.Πήγα να πάρω τη δήλωση και η κακοθάνατη η υπάλληλος με είχε να περιμένω 2 ώρες στην ουρά.

  1. Α τον κακοθάνατο σου έλεγε ψέματα τόσο καιρό!

  2. Κακοθάνατη! (βρισιά)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

ΠΑΝΕΔ = ΠΑΝελλήνια Ένωση Δωσίλογων. Είναι σύνθετη λέξη, προέρχεται από ένα συνδυασμό ΠΑΣΠ και ΟΝΝΕΔ. Δηλαδή ΠΑΝΕΔ = ΠΑΣΠ + ΟΝΝΕΔ.

Μετά από τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και στα πλαίσια της ομοιογένειας και αρμονικής συνύπαρξης των φοιτητών, η νεολαία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ είναι πλέον ένα. Με τον τρόπο αυτό, οι φοιτητές δε θα κάθονται σε ξεχωριστές θέσεις στα αμφιθέατρα. Θα μπορούν να πίνουν μαζί καφέ (προκλητικό), να συνάπτουν σχέσεις (ριζοσπαστικό) και να αγωνίζονται από κοινού για ένα πιθανό μελλοντικό διορισμό τους σε σούπερ μάρκετ. Οι νέοι δωσίλογοι, αποτελούν το μέλλον και την αισιοδοξία αυτού του τόπου και δεν υπάρχει λόγος να μην συνεργάζονται μεταξύ τους.

  1. Γράφτηκα στην ΠΑΝΕΔ φίλε, είναι το μέλλον. Ζήτω η Τρόικα!

  2. Η ΠΑΝΕΔ μου βρήκε δουλειά σε καφετέρια. Παίρνω 1 ευρώ τη μέρα, τα μαζεύω για να πάρω i-phone με την αποφοίτηση.

  3. Η ΠΑΝΕΔ αποφάσισε, ότι οι καταληψίες θα αποκλείονται με πόρτα στα καλύτερα κωλάδικα της επαρχίας.

  4. Η ΠΑΝΕΔ με κάθε νέα εγγραφή προσφέρει: αφίσα της Μέρκελ με προσωπική αφιέρωση, εξασφάλιση ότι θα περνάς εύκολα τα μαθήματα με ένα αβίαστο 5, blind dates με κλαρινογαμπρούς και κλαρινονύφες σε περίπτωση που ψάχνεις μια ευκαιριακή ερωτική συνεύρεση.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Έχω μπλέξει με κομπλεξικούς ανθρώπους (που προσπαθούν να μεταφέρουν τα κόμπλεξ τους σε μένα).

Κομπλεξίματα = κόμπλεξ + μπλεξίματα, σε ένα καθόλου χαριτωμένο μπλέξιμο.

Έχω κομπλεξίματα και δεν την παλεύω ρε συ. Πρέπει να αλλάξω παρέες.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία