μαλλιάΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗ: άγνωστη, μάλλον προηγ. αιώνωνΡΗΜΑ ΜΠΡΥΛΙΖΩ έκφραση που χρησιμοποιειταί σε περιπτώσεις αγανάκτησης προς τον αναφερομενο οταν δηλαδη εχει κανει μαλακια,γαμιεται, πουστιζει τελος παντων. Προερχεται απο τον λεγόμενο ΜΠΡΥΛΟ.

ΠΧ -Μην μπρυλιζεις ρε μαλακα σε εχω μπανισει γτχς -Μπρυλιζε και του ειπα να φυγει -Ολο μπρυλιζεις ρε Μπρυλο

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε

Η φανέλα που φοράς κάτω από το πουκάμισο ή το t-shirt και την χρησιμοποιείς για να σκουπίσεις τα υπολείμματα ούρων από το πέος, τα οποία δε φεύγουν ποτέ όσο και να το τινάξεις. Χρησιμοποιείται αντί του κωλόχαρτου αν δεν υπάρχει ή ενίοτε προτιμάται του κωλόχαρτου, καθώς δεν ελοχεύει ο κίνδυνος διαμοιρασμού των ούρων, που μπορεί να θεωρηθεί ως μια ήπια μορφή έμμεσου ομοφυλοφιλικού σεξ.

Μαλάκες πήγα για κατούρημα και δεν είχε χαρτί, ευτυχώς φορούσα την κατουροφανέλα.

(Φίλος κουλός) Που λέτε, τώρα που μαθαίνω να ζω με ένα χέρι, πραγματικά πιστεύω ότι η κατουροφανελα έχει να δώσει πολλά.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε

Το ορμητήριο/ άντρο των βρυξελλιωτώνε. Οι Βρυξέλλες είναι μία (1) γιατί.

Η Βρυξέλλα έχει ήδη αναφερθεί από τον Χάνκιο ως ακραίος δημοτικισμός και υπάρχει και το «τρίκαλο» αντί «Τρίκαλα» του johnblack. Ετυμολογία των Βρυξελλών εδώ, ευγενικῇ του Χάνου χορηγίᾳ.

  1. Ωραία όλα αυτά, αλλά έχουν υπολογίσει χωρίς τους Βέλγους που τους τη βάρεσε να γίνουν ανεξάρτητοι και λένε στον Γουλιέλμο πάρε τα κουβαδάκια σου κι άμε να παίξεις αλλού, τη Βρυξέλλα μας δεν θα την πειράξεις! ΕΔΩ

  2. Ο δε Ιωάν(ν)ης ο Νάρκισσος είχε παραφρονήσει και στρωνόταν καταγής σαν τον διακονιάρη. Και εταξίδευε πέρα δώθε Βρυξέλλα, Ρίγα, Αθήνα με την ίδια πουκαμίσα πλύνε βάλε, μέχρι που τα λαχούρια ξεθώριασαν. Και ούτε σ’ ένα καπηλειό για να ξεσκάσει δεν τολμούσε να πάγει, διότι εκεί τον επερίμεναν οι Εξαρχειώται για να τον προγκήξουν και να του αδειάσουν ζύθο στην κεφαλήν. (Μεσαιωνικόν ανάγνωσμα)

  3. [...] το πανηγύρι άρχιζε από την Βρυξέλλα . Δεν έβγαζαν όμως, τσιμουδιά, δεν έφερναν καμιάν αντίρρηση και πήγαινε ο δόλιος της Επιτροπής Ελέγχου, με τον Έλληνα γκαουλάιντερ πάντα από δίπλα, για να ελέγξει Κρητικό κοπάδι εριφίων. Που πα, ρε δόλιε Καραμήτρο. Πήγαινε να ελέγξει, γελάδια στην Τήνο, που στο τελευταίο μαντρί, τα δόλια τα ζωντανά φαίνονταν από μακριά, ότι είχανε κλατάρει, από το πήγαινε έλα. Τα ίδια σε όλα τα μαντριά και οι, ηθελημένα ανόητοι, δε βάζανε και καμιά γελάδα στο σημάδι για να αντιληφθούν ότι είχαν συστηθεί και από κάπου αλλού. ΕΔΩ

  4. -Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας έστειλε μήνυμα στους λαθρομετανάστες ότι "καλά περνάμε εδώ" και αυξήθηκε ο αριθμός τους.
    -Πες ρε Βαγγέλη στη Βρυξέλλα ότι είναι λαθρομετανάστες που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ να μη μιλάν τζάμπα για προσφυγική κρίση. ΕΔΩ

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Η ενδοπαλαμική πεοπαλινδρόμηση, η μαλακία στα Πατρινά. Εκ του διασήμου ρήματος μινάρω.
Κατά το κουτσουκέλα.

  1. πω πω βγάζω γούστα στο σπίτι με παρεάκι. λατρεμένες κουβέντες, μπηχτές και μιναρέλα (εδώ)

  2. μιναρισμα, μιναρέλα, μιναρω κλπ. Πατρινη λέξη που σημαίνει πολλα! Χαχα (εδώ)

  3. τεντουρα παρτυ σου λεει σημερα στη Πατρα...να το κανατε μιναρελα παρτυ θα του ταιριαζε περισσοτερο οσο να πεις!#ka8olou_humor (εδώ)

  4. Συνεχομενα Retweets aka η νεα μιναρελα! (εδώ)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία