Το σεξ, οποιαδήποτε ερωτική/ σεξουαλική πρακτική, αλλά κυρίως το γαμήσι με διείσδυση.

Πρόκειται για γιαλομιά ολκής αφού εξαίρεται το σεξ ως αδυσώπητη και αμείλικτη πάλη των φύλων, όπως λ.χ. στο σκανδιναβικό θέατρο και κινηματογράφο ενός Strindberg, ενός Bergman, ενός von Trier. Εντέλει το σεξ κατανοείται ως η άλλη πλευρά του θανάτου, όπως στους θρύλους της Ιουδίθ και της Λουκρητίας.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε ερωτική πρακτική (όπως στο πρώτο παράδειγμα). Ωστόσο, η κυρίως τεχνική σημασία του όρου περισσότερο αντιδιαστέλλει τα πρώτα θερμά επεισόδια (μπαλαμούτια, φασώματα, γλωσσόφιλα, γλωσσίδια και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις) ενός ακόμη κατά το μάλλον ή ήττον ακήρυκτου Ψυχρού Πολέμου, από την καθαυτό πολεμική σύρραξη, εναρκτήριο κήρυξη της οποίας αποτελεί το μπούκωμα από τον μπαργαλάτσο. Οι γνώμες των επιστημόνων διΐστανται περί του αν το στοματικό σεξ συγκαταλέγεται στις κυρίως ειπείν εχθροπραξίες, αλλά κττμγ, το δίχως άλλο ναι, ενώ σε μια πιο γκρίζα ζώνη μεταξύ ψυχρού και θερμού πολέμου ανήκει το φραπέ. Οι Γάλλοι χρησιμοποιούν σχετικά την έκφραση début des hostilités.

Όπως θα έλεγε κι ο Γκάτσμαν, οι εχθροπραξίες δέον να επιλύονται με διασπερματεύσεις και με την πίπα της ειρήνης. Αλλά καθώς η Λία είναι Βίσση και si vis pacem para bellum, δέον να διατηρείται η πολεμική εγρήγορση μέχρι να δοθεί το επόμενο casus belli.

  1. Από το womenonly.gr:

Βασάνισε τον: τράβηξε τα μαλλιά του, τσίμπησε τις ρόγες του, δάγκωσε το αυτί του και γενικά φέρτον στα άκρα του. Εκείνος μπορεί να ανταποδώσει τις εχθροπραξίες, μέχρι να βρεθείτε να κυλιέστε (και φιλιέστε) στο πάτωμα και να κάνετε άγριο ζωώδες σεξ λίγα λεπτά αργότερα.

  1. Ύστερα από ένα τετραωράκι προκαταρκτικά, αρχίσαμε τις εχθροπραξίες με ένα ιεραποστολικό, προτού περάσουμε σε πιο κίνκι καταστάσεις.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία